Country Festival Sarrià 2004


Country Festival Sarrià 2004
Cartell de la Festa. Font: Organització del Festival



Arriba la tardor, i com cada any des de fa 5, la gent de Sarrià s'organitza per portar el country als carrers d'aquest barri barceloní. És el Country Festival Sarrià 2004.

Concretament, serà el proper divendres 1 d'octubre, a partir de les 20:00h i fins a altes hores. L'entrada serà gratuïta i oberta a tothom!

L'any passat, ens ho vam passar la mar de bé amb els concerts dels Hayriders, dels REC i de Dallas Wayne, així com les classes que també van entretenir al personal. Per saber els detalls de la festa de l'any passat i veure'n imatges, llegiu la crònica que vam publicar a Countrycat.

Doncs aquest any la festa promet ser com la de l'any passat o millor. Us en presento els principals alicients:

· reagrupament, ni que sigui per un dia, dels Ringo's Electric Cowboy's, que des del 27 de febrer no tocaven junts, almenys oficialment.

· presentació mundial d'una nova cançó i un nou ball preparat per la cançó. L'únic que us en puc dir és que la cançó és d'aquí i que diuen que promet.

· amplicació de la superfície de ball, que serà el doble que la de l'any passat. A més a més, serà coberta per evitar que la pluja pugui deslluir l'acte.

· concert dels Hayriders.

· concert de Roger Wallace, vingut dels Estats Units. Honkytonk del bo a dues passes de casa vostra!

Per si no coneixeu la música de Roger Wallace, entreu a aquesta pàgina i us podreu baixar/escoltar algunes de les seves cançons en format MP3.


Doncs aquestes i moltes sorpreses més les trobareu el proper 1 d'octubre a Sarrià. Si us ho perdeu, allà vosaltres, esteu avisats/es! :-)

Comentaris

Entrades populars