Blue Moon Country Festival

Tot i que principalment ens fem ressó d'actes i festes country que passen a Catalunya, avui parlarem d'un que es farà el mes vinent a Madrid, per si algú de vosaltres s'hi vol deixar caure. I perquè crec que val la pena reconèixer el bon treball i sobretot les ganes que estan posant la gent de Madrid.

Concretament, el proper dissabte 3 d'abril tindrà lloc a la discoteca La Sala de Madrid el Blue Moon Country Festival. L'adreça és Avda Nuestra Señora de Fátima, 44. Des d'aquesta pàgina podeu veure on cau.

Participaran en la trobada tres grups espanyols: Cañones y Mantequillas (dels quals parlarem properament a Countrycat), Colt 45 i Railroad Band.

Els presentadors de la nit seran en Jeff Espinosa i José Bulevar. A més a més, com a DJ hi haurà en Dani Mirabilles, vice-president de la CMA-España.

Feia un cert temps que aquest festival no s'organitzava, i la seva celebració deixa entreveure un resorgiment del country també a Madrid.

Hi ha ajudat el fet que es tornés a impulsar la CMA-España, que amb molt d'esforç i dedicació intenta fer el què els honkytonks han fet a Catalunya.

A Madrid no han disposat almenys fins el moment d'un Jambalaya, d'un Nashville o d'un WildBunch, amb la qual cosa algú ha de treballar per portar artistes i mantenir viva la flama del country. I això és el què estan fent, no sense dificultats, la gent de la CMA-España.

A Countrycat ja havíem parlat de l'associació el passat 7 d'octubre, en motiu de la festa de la seva presentació oficial.

Si algú de vosaltres pot anar al festival, ja ens en farà cinc cèntims!

Comentaris

Entrades populars