5 anys de Raycountry


Raycountry
Impressió de pantalla de la web d'en Raycountry


Fa unes setmanes comentàvem la renovació que va experimentar la web sobre country i linedance Pemai. Avui toca el torn de celebrar (encara que sigui amb més d'un mes de retard), el cinquè aniversari de la pàgina d'en Raycountry.

Cinc anys són molts anys, i tant de temps només sobreviuen les webs què realment saben de què parlen. I per això cal felicitar en Raycountry per aquesta fita assolida.

Què hi podeu trobar a la web? A continuació en faig un breu resum:
- Pàgina principal: http://www.geocities.com/nashville/stage/9133/

- Informació local: [Anar-hi] Hi trobareu notícies, agenda d'activitats i enllaços a locals, botigues i grups musicals locals. Sempre és una gran font d'informació per alguns dels missatges de Countrycat... :-)

- CD's i llistes: [Anar-hi] Una pàgina molt útil de cara a saber què comprar i què no sobre música country. Evidentment, és el criteri personal d'en Raycountry, però creieu-me si us dic que us en podeu refiar si busqueu country del bo!

- Links: [Anar-hi] Impressionant treball de recopilació d'enllaços tant de country com de linedance a internet, la majoria d'ells internacionals.

- Linedance: [Anar-hi] Hi trobareu uns quants fulls de balls, tant propis d'en Raycountry com d'altra gent. Penseu que abans que la majoria de nosaltres conegués el linedance, ell ja el practicava!

- Artistes: [Anar-hi] Encara més espectacular treball de recopilació d'enllaços és aquest recull de webs d'artistes. Hi trobareu tots els que us pogueu imaginar!

- Premis CMA 2003: [Anar-hi] Hi podreu repassar els premiats i finalistes als premis que convoca anualment la Country Music Association.

- Fotografies: [Anar-hi] Les imatges de moltes trobades country del país. Sense anar més lluny, hi podeu trobar les fotos del concert de Shane Worley al Nashville el passat 14 de febrer.

Si teniu una estoneta doneu-li un cop d'ull perquè val la pena!

Comentaris

Entrades populars