Els locals a internet: Nashville Country Club

Avui començo una sèrie de missatges que tenen la intenció de donar a conèixer a tothom les pàgines web del diferents locals country de Catalunya.

I per començar estudiarem la web del Nashville Country Club.

Web Nashville
Captura de pantalla de la web del Nashville. Fer-la gran!



Pels qui encara no el conegueu (queda algú?), el Nashville Country Club (veure foto) és un honkytonk. Es tracta d'un bar amb estètica far-west i on la música country impera a totes hores sense excepció. Així doncs, combina a la perfecció el look amb el feel: ambient country amb música country.

Però anem a la pàgina web. Igual que el local, la pàgina web presenta un disseny western. Botons, fons de pantalla,... tots els detalls són country. Fins i tot només d'accedir a la pàgina, una música de fons ens acompanya tota l'estona, de tal manera que la sensació que dóna és la d'estar entrant a un honkytonk.

Si encara no heu visitat mai el Nashville podeu utilitzar la seva pàgina web per informar-vos de com arribar-hi, activitats que s'hi fan, horaris de les classes...

Principalment, a la pàgina hi podeu trobar tres seccions diferents:
    · Concerts. S'hi informa de l'agenda d'actuacions del local. Per cert, el primer concert que hi ha anunciat és la presentació del disc dels Ringo's Electric Cowboys, el proper 12 de desembre. No patiu que ja us ho recordaré des d'aquí!
    · Dance. En aquesta pàgina hi trobareu horaris de les classes de ball del local.
    · Festival Mr Banjo. Dins d'aquesta secció hi ha informació sobre les edicions anteriors del festival country més important de Catalunya (àdhuc de tot l'estat): el Mr. Banjo Country Festival (Llegir la crònica del darrer festival a Countrycat).

Com a crítica constructiva (i sense ànim d'ofendre a ningú, que fer una pàgina web no és facil), també diré que de vegades costa trobar la informació que s'hi busca, potser perquè hi ha molta imatge animada, els tamanys i colors de lletra són diferents a cada pàgina i s'hi barregen al mateix temps 3 idiomes: català, castellà i anglès.

Però repeteixo que criticar és fàcil però fer una pàgina web no. Per tant, des d'aquí felicito al local per utilitzar internet com a eina per donar conèixer les seves activitats i estic segur que amb el temps tots (jo el primer) n'anirem aprenent una mica més cada vegada.

Properament analitzarem altres webs dels locals country catalans. Si teniu un local amb pàgina web i voleu que en fem un comentari, només m'heu d'enviar un mail a countrycat@terra.es.

Per cert, afegir finalment que procediré a crear enllaços a les webs dels locals que anem comentant des del menú esquerra de la pàgina, perquè els poguem tenir localitzats en tot moment! :-)

Comentaris

Entrades populars