Top 40 de la Roughstock Country Countdown

Una setmana més m'agradaria fer algun comentari sobre el Top 40 de la Roughstock Country Countdown.

Aquesta llista de singles la podeu consultar sempre que volgueu a aquesta pàgina. Fins i tot podeu escoltar-la on-line si cliqueu aquí.

El número 1 torna a ser per Darryl Worley amb Have you forgotten. Aquest temà ja havia estat abans al número 1 setmanes abans i ja ho havíem publicat i discutit a Countrycat, donada la temàtica bel·licista de la lletra.

Per això m'agradaria centrar l'atenció al Greatest Gainer de la setmana, al single amb millor trajectòria ascendent de la setmana. És el cas de Red dirt road dels Brooks & Dunn, que en la seva tercera setmana s'ha col·locat a la posició 30.

Aquest tema formarà part del nou treball del duet. En faran un avanç el proper 21 de maig, quan actuaran a la cerimònia dels premis de la Academy of Country Music.

La cançó està escrita pels mateixos Brooks and Dunn, Kix Brooks i Ronnie Dunn (veient-ne els cognoms cal dir que no es van trencar gaire el cap escollint nom pel duet...).

Segons el meu punt de vista, la cançó és molt brooksanddunniana; em recorda a últims temes seus com ara Only in America o Ain't nothing but you. La lletra la podeu tenir entrant a aquesta pàgina.

No he trobat cap pàgina on poder sentir la cançó; jo l'he tret del Kazaa sense cap problema. Amb el WinMx segur que també la trobareu.

Doncs fins aquí el missatge d'avui. Recordeu de votar el ball que més us agradi a l'enquesta de la setmana. De moment hi ha dos candidats clars, el Don't be wrong i el Take it easy. No us oblideu per això de balls fantàstics com el Bourbon Street, el Pizzirico,...

Comentaris

Entrades populars