George Strait apunt de publicar un nou àlbum

I és que aquest bon home no para: després de 22 anys de carrera musical, 50 #1 country singles i 26 àlbums de platí George Strait ha fet públic que el proper 24 de Juny sortirà a la llum Honktonkville, el seu últim treball d'estudi. Aquest ha estat un any prolífic per el sr. Strait ja que el passat mes de febrer va publicar For the last time: Live in Astrodome, tal com vam comentar el seu dia a Countrycat.

Tant destacada ha estat la seva carrera musical que el proper 21 de Maig rebrà el Special Achievement Award dins la 38th Annual Academy of Country Music Awards. Aquest guardó tant important només l'han rebut tres persones més: George Burns (1980), Jeff Foxworthy (1995) i Garth Brooks (1997). A més a més, a banda d'aquest premi que ja li cau, està nominat per sisena vegada en la categoria de Top Male Vocalist. (Podeu revisar quins són els nominats a aquest guardons llegint el què vam publicar fa unes setmanes a Countrycat).

En fi, no va sortir escollit a Countrycat com a Rei del Country, però el què és segur és que ha estat un dels grans del Country i que encara ho serà per uns quants anys més, això està claríssim.

O no? Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars