Festival Equiblues 2003

Els propers 14, 15, 16 i 17 d'agost tindrà lloc a la localitat francesa de Saint Agrève el 8è festival Equiblues, un dels actes westerns més populars de França, juntament amb el Festival de Craponne.

Com a activitats destacades, a més d'un bon nombre de concerts, s'hi celebrarà un concurs d'equitació i un stage de roping. Al mateix temps tothom que hi vagi podrà visitar la fira de productes western i gastar-se una fortuna...

Però anem al què ens interessa! Qui hi actua? Mireu, l'any passat, segons he pogut consultar a la seva pàgina web, van actuar-hi ni més ni menys que la Joni Harms i en Michael Ballew entre altres, que a Catalunya hem pogut veure al Nashville i al Jambalaya respectivament (no estic segur que la Joni Harms toqués al Nashville, algú em pot corretgir si m'he equivocat? Fòrum Countrycat).

I enguany què? Ni més ni menys que la viatjera Heather Myles, que últimament no para de fer concerts a Europa. Ja era hora que algun artista es recordés de nosaltres! També hi actuarà la Pauline Reese o els The Ranchhands. El cartell el podeu consultar a aquesta pàgina.

Preus : les tarifes varien entre la gratuïtat i els 17 euros d’algun concert. Serà millor que si us interessa consulteu aquesta pàgina.

Algú ha estat a l’Equiblues en alguna edició anterior? Ja ens direu què us ha semblat deixant el vostre missatge al Fòrum Countrycat.

Comentaris

Entrades populars