Festa de l'Espurna de Cor Country


Nota enviada per: Emili Muntaner

Dia: dissabte, 8 de juny de 2013
Hora: a partir de les 21:00h
Lloc: Casal de Llavaneres

La propera festa que es prepara i que ja s’apropa serà el dissabte 8 de juny amb la festa de l’Espurna, en l’Aniversari de Cor Country.

Es farà en el Casal de Llavaneres començant a les 9 del vespre amb sopar picnic i continuant amb les actuacions habituals de tots aquells grups que vulgueu presentar el vostre espectacle.

Per poder disposat de taula pel sopar, cal que em dieu el número de persones que vindreu per tal de tenir la reserva del lloc que necessiteu.

Aquest any la festa de l’Espurna tindrà alguna connotació especial i tot que no sabria dir-vos ara mateix quina serà.

Les circumstancies han volgut que en aquesta ocasió tot sigui diferent i d’aquesta forma ho presentem i ho celebrarem. Però que ningú dubti que la celebració es farà com es mereix.

Per aquells que no han estat mai o que només han sentit parlar, us deixo un parell d’enllaços per que veieu espectacles que han passat per nostre escenari en anys anteriors.




Animeu-vos doncs i feu el vostre espectacle especial, country o no country, cantant o rient, ballant o recitant, però feu el que més us vingui de gust i si més no, presencieu el que presentaran els altres grups.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i ens veiem molt aviat.

Emili Muntaner, Des del Cor Country.
http://corcountry.blogdiario.com
http://www.youtube.com/user/emilimuntaner
http://www.youtube.com/user/corcountry
http://www.facebook.com/#!/emili.muntaner
http://www.facebook.com/groups/288248971200837/


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars