Rebost solidari - Taller de country a Sant Andreu

Nota enviada per: Núria (Amics del Country S&S)


Dia: dissabte, 25 de maig de 2013
Hora: a les 17:00h fins les 18:00h
Lloc: Pl. Can Fabra (barri Sant Andreu)

Durant tot el dissabte Càritas (a travès de l'Arxiprestat de St.Andreu/parròquia de Sant Pacià) farà una col·lecta extraordinària d'aliments que permeti dotar al Rebost del barri amb suficient menjar per no dependre exclusivament d'altres institucions.

Així que de forma continuada, de 9h del matí a les 9h del vespre, hi haurà activitats a la plaça de la Font de Can Fabra per recollir aliments.

Al llarg de tot el dia es faran activitats de música, ball, entrevistes, exposicions, xerrades, cercavila... per informar i animar a tothom.

Es demana col·laboració aportant aliments de primera necesitat... ja sabeu.

Els 3 grups de country de "Sant Andreu" participem conjuntament en aquest acte (Núria Poblet + Annà Palà + Montse Bou), i farem ball. Explicarem balls sencills (per animar a la gent).



Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars