Reobre el Texas Country Bar


Reobre el Texas Country Bar
Font: Texas Country Bar



Abans que res, dir-vos que aquest missatge me l'ha fet arribar en Harley.

El Texas Country Bar va reobrir les seves portes el passat dia 17. Hi ha hagut canvis de funcionament que llegireu al final del missatge.

I d'on ho ha tret en Harley? Bé, és un missatge que la Pat del Texas va enviar-li, i que com veureu en cap moment demanava que es fes públic. No ho volia per evitar crear tensions o reobrir velles polèmiques.

La decisió de publicar-lo (encertada o no) malgrat això ha estat meva. Només espero que la Pat no s'enfadi perquè la intenció és bona.

Ho faig perquè crec que el sol fet de donar a conèixer la notícia no ha de ser font de cap mena de polèmica, sinó tot el contrari, d'alegria perquè la flama del Texas encara segueixi cremant. I us ho diu algú que no hi havia anat ni una sola vegada.

I crec que ara més que mai cal que la gent que se l'estimava ho sàpiga i pugui tornar-hi, tot i les limitacions que ara llegireu.

Res més, us deixo amb la transcripció del missatge que la Pat va enviar a en Harley.

"Ser socio cuesta 20E al mes y la entrada son 5E (consumición incluida).

El servicio de barra es mínimo, o sea que hay una sola marca de cerveza (Bud) a 1,20E, agua a 0,80E, refrescos a 1,20E y alcohol (mínimo) a 2,20E.

Durante la clase no hay servicio de barra, los vasos son de plástico (eso sí, con hielo y limón) y los clientes antes de irse dejan los vasos y botellas encima de la barra o ya en el cubo de la basura.

Todo el mundo ayuda y la verdad es que de momento (abrimos el 17) el ambiente es totalmente familiar y agradable.

No lo he comunicado a nadie ni pienso hacerlo. Creo que el Texas ya ha cumplido una etapa.

El boca a boca puede que funcione; ya no es un negocio sino que es un local que pretende cubrir gastos y que un grupo de gente que le guste el local pueda bailar y sentirse a gusto.

Por eso no creo que tenga que hacer publicidad y lo último que quiero es crear polémica y tener problemas."

Comentaris

Entrades populars