diumenge, de setembre 08, 2019

Jeb Andrews Foundation: solidaritat i música country


Jeb Andrews Foundation va ser creada el 2014 per Jeb Andrews com un projecte personal, sense ànim de lucre, amb una única finalitat: canviar les vides de nens amb càncer i la de les seves famílies. La fundació recapta fons mitjançant donacions i projectes benèfics i els ofereix com a suport econòmic a les famílies per a les despeses de desplaçament, allotjament, dietes i medicaments entorn al tractament del càncer, a través de diversos centres hospitalaris oncològics nacionals i internacionals.

Els beneficis obtinguts de la seva música (amb un parell de CDs publicats, “J.A. Foundation” i "Cowboy Strong", plens de temes propis de country-rock) van íntegrament a la AFANOC i als pares i mares amb nens amb tractament oncològic.

A la web oficial (https://jebandrews.foundation) hi teniu tota la informació. No us deixeu de visitar la seva pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/pg/JebAndrewsFoundation), on podreu estar al dia de totes les activitats al seu voltant (entre elles, el fantàstic Cowboy Day).

Jeb Andrews en plena actuació, aquest estiu, a Cardedeu

Cap comentari:

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,...
Related Posts Plugin for Blogger