Gran èxit del 3r Old Rooster Music Fest


La tercera edició de l'Old Rooster Music Fest d'Almecelles va tornar a ser un èxit!

Vam assistir a la jornada de dissabte, que presentava aquest cartell musical:
Red Pig Crossing
Badlands
Mud Candies
Hombre Lobo Internacional
La Perra Blanco
Jo & Swissknife
Howlin' Ramblers
Newgrass Republic
Les Bowings & Lluís Gómez
Rowda Backbeat
Cozmic Jet

No vam donar a l'abast! Els dos escenaris feien possible no deixar d'escoltar bona música en tota l'estona! Quan en un acabava el concert, ja estava a punt de començar el següent a l'altre escenari. Des de les 12 del migdia fins a la nit, sense descans! Les diverses Food Trucks, així com les botigues que hi tenien presència (entre elles la incansable Boutique del Country!) i la decoració "més-old-time-impossible" del festival, van completar una experiència total. Un festival familiar com pocs, amb la música com a principal i poderós protagonista en un entorn privilegiat. No es pot demanar gaire més.

Les ganes de gaudir de l'ambient, xerrar amb uns i altres, posar cares a noms de Facebook :-), fer refrigeris... ens van impedir escoltar a tots els grups, però els que vam sentir van deixar un molt bon gust de boca.

La Newgrass Republic, banda sorgida de la "factoria Al Ras", va demostrar que cada dia té més rodatge. L'havíem pogut escoltar en l'edició passada d'Al Ras i l'evolució és molt prometedora.

Les Bowings, que en aquesta ocasió comptaven amb l'acompanyament d'en Lluís Gómez, van desplegar la seva qualitat habitual. Un luxe poder-les escoltar en directe! Una de les components, la Laura Pacios, de només 18 anys, debutava just dissabte i va demostrar una adaptació fantàstica tot i la seva joventut. D'aquesta generació de músics se'n sentirà a parlar! La Maribel Rivero i la Carol Duran completaven el quartet, excel·lents, com sempre. En Xavi Ollé (Th'Booty Hunters) va ser el convidat musical en un parell de temes.

Precisament un altre projecte d'en Xavi Ollé, la banda catalana Red Pig Crossing, va portar la dosi més country a un festival tant variat. Amb el mestre Aleix Garriga assegut darrere una extraordinària pedal-steel guitar, Marcel Barrera al baix i en Jordi Ollé a la bateria, vam poder degustar un reguitzell de balades country que, malauradament, no sempre tenim ocasió de sentir en directe. La societat es belluga de pressa, però la música no sempre ha de ser ràpida. Temes com "Two pillow sleeper" et desarmen! I mantenen l'esperança en que no podran acabar amb la música country. Els Red Pig la van interpretar, juntament amb clàssics de Hank Williams o Willie Nelson o el colossal "Jesus & Bartenders" del tristament desaparegut Daryle Singletary.

La banda navarresa Jo&Swissknife va ser la última que vam poder sentir. La cirereta al pastís! Espectacular! Va oferir-nos un repàs als temes dels seus tres CDs publicats, amb un crescendo final per recordar!

En Johnny Rooster i família, tot l'equip de l'Old Rooster, porten 3 anys fent una gran feina i això es nota edició rere edició. Gràcies pel què feu i llarga vida al Old Rooster!

Comentaris

Entrades populars