V Salardú Country-Rock Festival 2018


Dies: del 23 al 26 d'agost de 2018
Lloc: Salardú

Ja s'ha desvetllat la incògnita! Ja es coneixen els artistes que ompliran de música la bonica vila de Salardú pel cinquè aniversari del festival!

A doble horari cada dia (19:00h i 23:00h) passaran per Salardú els millors exponents del country irlandès (continuant el bon gust de boca que van deixar l'any anterior) però també els del country nord-americà! Michael Peterson, sense cap mena de dubte, és el cap de cartell d'aquest increïble 5è aniversari del festival. Tornarà a Catalunya després del seu concert al mític Nashville Country Club de fa una pila d'anys.

Nathan Carter també és un nom destacat, sobretot per la colla dansaire! No en va posa banda sonora a tot un reguitzell de balls molt populars per tot el continent europeu. Però més enllà del ball, Carter és l'exponent de l'escena country irlandesa, que els darrers anys està guanyant molta popularitat.

Dijous 23 d'agost
19:00h - Cliona Hagan (Irlanda)


23:00h - Nathan Carter (Irlanda)



Divendres 24 d'agost
19:00h - Jim Devine (Irlanda)


23:00h - Danielle Peck (USA)



Dissabte 25 d'agost
19:00h - Little feather (USA)


23:00h - Michael Peterson (USA)



Diumenge 16 d'agost
Sense concerts anunciats










De mica en mica s'aniran coneixent tots els detalls que l'equip capitanejat per en Victor Rodríguez ha preparat per la 5ª edició d'aquest magnífic festival de la Val d'Aran! fa cinc anys ja, cinc!, que la música country, rock i el ball en línia omple la Vall durant els últims dies d'agost. Uns dies amb un ambient familiar fabulós que no para de créixer any rere any!


Pel que fa al cartell de ball i DJs, l'alineació és espectacular! Dels millors de tota Europa! Un alicient més per anar fins a Salardú a gaudir en família!


Estigueu atents a la pàgina oficial del Festival a Facebook per anar coneixent de primera mà totes les sorpreses que ens tenen preparades per aquest 2018!

Comentaris

Entrades populars