I Nashville va venir a Catalunya


"Si Catalunya no va a Nashville, que Nashville vingui a Catalunya". Més o menys així deuria anar la conversa entre els Tonis i la Dolors quan van tenir sobre la taula la proposta de dur els Blue County (https://www.bluecountymusic.com) al Cowboy Boots Festival 2018. I així va ser!

La nit va començar molt bé! Vam ser dels afortunats que van aconseguir entrades VIP per sopar amb Aaron Benward i Scott Reeves. Són d'aquelles oportunitats que cal aprofitar quan te les ofereixen. No pots sopar cada cap de setmana amb dos artistes que van ser finalistes dels CMA Awards...

Vam poder parlar de tot: dels seus inicis i de com van posar nom al duet, de menjar, del seu pas per Barcelona, de música country, de fills, de política catalana i nord-americana, de vaques... sí, també de vaques. De 9 vaques concretament, que són les que té Scott a Nashville. I de David Bisbal! Benward ens va sorprendre a tots quan ens va explicar que el tema "Me derrumbo" de Bisbal el va escriure ell, i que posteriorment en van fer la traducció al castellà. Va ser un sopar molt agradable, una gran experiència.


Amb el seu encant a la curta distància, anàvem ja endollats de cara a gaudir d'aquell concert. Un concert formidable que ens va transportar a Nashville des de la primera nota. Amb només dues guitarres acústiques i un joc constant de veus, Benward i Reeves van omplir l'escenari en tot moment, repassant temes del seu (de moment) únic CD publicat, però també van incloure nous temes que fan entreveure (com ens van explicar durant el sopar) que si les coses van de cara podrien incloure en un nou treball.


Van ser pràcticament dues hores de concert. Un show memorable que també va donar el tret de sortida a l'edició d'estiu del festival a Sant Pol de Mar. Un festival que promet ser, com sempre, un esdeveniment imprescindible de l'estiu country. I que, com cada any, no s'oblida de donar espai als artistes nacionals (amb els impressionants Allwoods, que vam tenir la sort de conèixer personalment dissabte) i de dur-nos a tocar de casa a artistes internacionals de nivell (amb Billy Payne com a cap de cartell, o amb el retorn de Wayne Law acompanyat per la seva banda). Ja us podeu reservar les dates: del 13 al 15 de juliol.


I aquí teniu alguns fragments del concert que va enregistrar en Quim (excel·lent, com sempre!)












Comentaris

Entrades populars