OFERTA COUNTRY: Concert des de Nashville amb els Blue County!


Dia: dissabte, 17 de febrer de 2018
Hora: 22:30 - 03:00h
Lloc: Renegade Music & Dance - c/Mendez Nuñez, 37, 08302 Mataró

Nit de diversió country assegurada per a tots els públics! I per tots els nivells de ball! Una oferta country que inclou un munt d'ingredients per fer que la nit del 17 de febrer sigui una de les nits de l'any!

Heu volgut sempre anar a Nashville i sentir l'ambient dels concerts? Doncs no caldrà que us gasteu una fortuna en viatges! El dia 17 ho tindreu a Mataró! L'essència dels concerts en bars de Nashville omplirà tots els racons del Renegade Music & Dance.

El duet Blue County actuarà a Catalunya el proper mes de febrer!

Els aficionats catalans tindrem la ocasió de sentir en directe al duet format per Scot Reeves i Aaron Benward! Directament de Nashville, la seva gira Europea passarà també per Catalunya, en exclusiva pel Cowboy Boots Festival. A més a més, en un format de concert íntim, per tal de poder gaudir en la proximitat de dues estrelles de Nashville! Aquí els coneix molta gent gràcies al ball Sunday driver, que es balla amb una cançó seva.

Un d'ells, fins i tot va aparèixer en una temporada de la sèrie Nashville.

I això no és tot: abans i després del concert hi haurà ball amb la Neus Lloveras! Que no és de Nashville, però com si ho fos! ;-)

És a dir, millor oferta impossible: tant si us agrada la música com el ball, aquell dia tindreu el vostre moment al Renegade!

Entrades ja a la venda! Només 15€ si la compreu de forma anticipada al Renegade, Legends o a professors del local, fins el dia 10 de febrer (20€ a taquilla).

I aquí teniu alguns vídeos del duet:





Més informació: pàgina del concert a Facebook.

Comentaris

Entrades populars