Concert de Jim Lauderdale a Rocksound!


Notícia bomba! Ni més ni menys que Jim Lauderdale (Jim Lauderdale!!) actuarà a Barcelona el proper 14 de maig!

Serà a la sala Rocksound, a partir de les 19:30h (obertura de portes a les 19:00h).

No cal que us diguem que és un concert que no us podeu perdre de cap de les maneres si us agrada la música country, o americana en general. Lauderdale és un sublim compositor, que ha creat cançons pels més grans cantants!

En voleu una prova? No us perdeu quin cantant presenta el premi que li van otorgar el 2016 als Americana Music Awards...De tota manera, no serà la primera vegada que Lauderdale farà les delícies del públic català. Vam tenir el privilegi de sentir-lo cantar en directe en el mític festival Blues & Ritmes de l'any 2011. En aquella ocasió va interpretar un repertori molt eclèctic, però no hi van faltar els temes més coneguts. Ell sol amb la guitarra, i un domini escènic i de micròfon espectacular, va posar-se a la butxaca totes les persones que omplíem el teatre Zorrilla de Badalona.

Si voleu ser dels pocs privilegiats/es que el sentiran a poc més d'un metre de distància, no us hi penseu i compreu ja la vostra entrada anticipada a través d'internet: https://entradium.com/entradas/jim-lauderdale-en-rocksound-66978

Creieu-nos, volaran! I serà, sense cap mena de dubte, un dels concerts de l'any! Un regal de reis anticipat!

Dia: diumenge, 17 de maig de 2017
Hora: 19:30h
Lloc: Sala Rocksound - C/Almogàvers, 116 - Barcelona

Comentaris

Entrades populars