Crònica de la "VII Per Nadal, cap nen sense joguina"


En Xavier Badiella ha exercit de nou com a correponsal de Countrycat i ha escrit una crònica de les seves sobre què va donar de si la setena (setena ja!) trobada solidària de "Per Nadal, Cap nen sense joguina". Moltíssimes gràcies Xavier!


CAP NEN SENSE JOGUINA NO SATURA - VII Edició
Country Solidari (Viladecavalls) Desembre 2016
Per: Xavier Badiella


Fa fresqueta, però el sol matiner ens esperona a sortir de casa i adreçar-nos a la petita població vallesana de Viladecavalls, ja la coneixem de l’any passat. Sortosament algú a agafat el relleu del que CLDSF va endegar ara fa set anys en pro dels nens. L’Associació Country Solidari amb seu a Barcelona ha fet seva aquesta iniciativa donant continuïtat a aquest projecte tant interessant, tasca no gens fàcil si tenim en compte la quantitat de gent a qui cal adreçar-se i que es vol que participi, amb tot, podem estar satisfets del resultat aconseguit.

Diumenge 11 de desembre ha estat la data escollida, ja se sap que competim amb la Marató de TV3 en qüestió de dates al calendari i cal ajustar-se als caps de setmana que queden lliures, però res no ens priva de gaudir la un matí complert de ball i retrobaments.


Amb un format lleugerament diferent de les darreres edicions la festa ha obert portes a les 9:45, amb música per a tots els gustos; com que jo no sóc gaire matiner els caps de setmana, he de confessar que he arribat just passades les 10 del matí. I com a cronista semioficial de Countrycat he fet el primer cop d’ull en quant assistents, de seguit he contat mes de 250 persones, he respirat tranquil, doncs segur que superaríem l’assistència de l’edició anterior.

La música seguia sonant d’acord amb el llista que ja coneixíem a traves de la convocatòria feta per la pagina de Facebook de l’associació. Aprofitem per ballar una mica, saludar a vells coneguts, retrobar-nos amb els que venen de més lluny, xerrar una estoneta del que mes ens apassiona (El Ball) i com qui fa la cosa a les 11 em pregunto, com va la recollida de joguines? Ens informen que ja superem les 3.600! Sorpresa, ja superem l’any passat! Això promet i encara falta venir més gent. Seguirem ballant, amb diferents grups que a l’escenari acompanyen als ballarins de peu de pista. Faig una ullada rapida per comprovar que som força més gent que quan he arribat i em confirmen que som més de 300 persones. No defallim i entre coreografia i coreografia, seguim saludant als que s’incorporen a la festa, aviat seran les 12 i faran el sorteig entre tots els vingut a aquesta trobada solidaria.


Com que jo no sóc home de sort, ja us podeu imaginar que no m’ha tocat res, de fet tampoc he mirat el número que tenia, però tant se val, l’important és que tots plegats hem pogut seguir ballant una bona estona més, amb algun detall com la participació dels amics vingut de València, el Juaner, cantant temes prou coneguts per tots, amb les botiguetes al voltant de la pista del poliesportiu, que ajuden a donar un bon ambient i caliu a més de resoldre algun que altre problema dels obsequis de nadal.

Els compromisos familiars em fan marxar abans no acaba la festa, però el recompte de joguines fins a les 13:00 és superior a les 4080 joguines i segons l’organització han repartit més de 480 números d’assistents a l’esdeveniment. Tot un èxit, ben reeixit malgrat ser el primer cop de Country Solidari organitza aquesta festa. L’any vinent segur que serà molt millor, entre tots ens hem superat, enhorabona als organitzadors i felicitats a tots els que hi ha col·laborat. Ens veiem en la pròxima edició, espero i desitjo poder portar-vos algun que altre dels meus personatges o inventar-me algun de nou. BON NADAL A TOTS!

Comentaris

Entrades populars