Concert de Cale Tyson al Legends Dance Hall


Dia: dissabte, 20 de maig de 2017
Hora: nit (no hi ha hora oficial, però normalment comencen a partir de les 23:00h)
Lloc: Legends Dance Hall - Carretera de Montcada, 666 - Terrassa

Encara no ha acabat el 2016 i ja ens arriba una notícia extraordinària de cara les nits de música en directe del 2017!

Ni més ni menys que Cale Tyson (Web oficial - Pàgina a Facebook), un jove texà que fa una música boníssima, visitarà Catalunya el proper més de maig. I farà parada al Legends Dance Hall de Terrassa! I, ho farà, segons anticipa en Toni Parera, acompanyat de banda americana (baix, bateria, guitarra i pedal-steel)

Forma part de la fornada, si se'n pot dir així, dels cantants joves que no renuncien a la música country tal com s'havia entès fins que a Nashville van optar per arraconar-la en pro de sons pop, rap i ves-a-saber quin s'inventaran. Country reggeaton algun dia? Qui sap... :-S

Recorda artistes que ja ens han visitat anteriorment, com ara JP Harris, Sam Outlaw (per qui fa de teloner a gires per Estats Units) o Jack Grelle. Dins de la tristor del country mainstream actual, hi ha un cantó molt positiu per nosaltres: els qui fan country i tot just comencen es veuen obligats a optar per segells independents i a viatjar lluny de les seves fronteres per a fer-se un nom. Gràcies a això, aquí podem gaudir de concerts de luxe, delicatessen, que són inviables econòmicament per a noms ja consagrats. Ei, i si algun dia la indústria del country torna al bon camí i promociona com cal artistes com aquests, podrem explicar als nostres néts que nosaltres els vam tenir a Catalunya! :-)

Feu un tast de la música de Cale Tyson i ho entendreu...








Encara no hi ha data de venda d'entrades, però de moment apunteu-vos el 20 de maig a l'agenda!

Més informació: pàgina del Legends Dance Hall a Facebook.

Comentaris

Entrades populars