XV Al Ras Festival


Arriba la 15ª edició del Festival Al Ras! La música Old Time i Bluegrass serà la protagonista un any més i farà les delícies dels aficionats catalans!

El programa comença divendres 11 de novembre al Centre Cívic La Sedeta de Barcelona (Carrer de Sicília, 321), a les 21:00h amb els músics Ron Cody, Jesse Brock & Caroline Cotter. A les 21:50 Red Wine farà també la seva actuació.

El mateix divendres però a Gavà, els Chesnut Ridge (que anteriorment es presentaven com a Hillbilly Gypsies) també actuaran en directe al SOL CAFE (Parc Calamot s/n, Gavà - Telèfon: 635 59 88 28)

La programació de dissabte 12 de novembre es centra, com ja és tradició, a Mollet del Vallès. Com en anteriors ocasions, us heu de dirigir a l'edifici del Mercat Vell. L'entrada és lliure, amb la qual cosa no hi ha ni l'excusa dels diners per no ser-hi!

Si us agrada la música d'arrels americana, no hi podeu faltar! L'Old Time i el Bluegrass hi seran els protagonistes, sense cap mena de dubte, però per l'experiència d'anys anteriors us podem dir que la varietat i els matisos hi seran ben presents. Els responsables del festival sempre escullen bandes i músics que cobreixen un ampli ventall dins d'aquests estils, de forma que podem gaudir des d'una música més "rural" i hillbilly fins a una de més "urbana" i jazzística sense sortir del festival.

Concretament, el dissabte podreu gaudir de:
17:00 Toni Giméne
18:00 Chestnut Ridge (Antics Hillbilly Gypsies)
18:45 Ryegrass
19:45 Barcelona Bluegrass Band
20:30 La West Bluegrass Band
21:30 Ron Cody, Jesse Brock & Caroline Cotter
22:30 Red Wine
23:30 Jam final

Un luxe i privilegi poder gaudir de l'Al Ras un any més. I que en siguin molts!

Més informació:
- Web oficial
- Pàgina a Facebook

Comentaris

Entrades populars