Festa d'Aniversari Neus i concerts a El Barn d'en Greg


Dia: dimecres, 27 de juliol de 2016
Hora: a partir de les 22:00h
Lloc: El Barn d'en Greg - C/Alt, 3 - Rubí

Se'n prepara una de mooooolt grossa a El Barn!

En motiu de l'aniversari de l'incombustible Neus s'ha organitzat un autèntic festival country entre amics, músics i dansaires que serà difícil d'oblidar! No hi podeu faltar de cap manera!

Serà una nit musical (també hi haurà ball, of course) on una pila de gent debutarà per primer cop dalt d'un escenari. D'altres són més veterans, però uns i altres han promès oferir un espectacle únic (que esperem que no sigui irrepetible!!). No serà un concert complet de cap de les bandes, simplement un tast del què podria estar apunt d'arribar al panorama musical country a Catalunya.


Obrirà foc en Jordi Torne Blues & Friends a les 22:00h, amb una mica de blues que sempre entra bé!

Cap a les 22:20h, La família Horne-Mimó, amb el seu encant de sempre incorporaran a en Josep Taxikey, a la Isa Gibert i al Manyo formant la Friends Band, i tocaran uns quants temes més que faran les delícies de tothom

A les 22:45, en Josep Santos interpretarà un tema molt conegut per a qualsevol aficionat al country amb un instrument molt especial: el fiscorn!

A les 23:15 pujarà a l'escenari el grup The Busy Country Pand, amb en Jose Ferrer a la veu, interpretarà un seguit de temes de new country que de ben segur que us sonaran a tots i totes.

I per si encara fos poc, una altra banda debutarà aquella nit! Cap a tres quarts de dotze els The Billy Joe's, amb l'Anna Campmajó, l'Alan Andrew i en Josep Ponsà! Comptaran amb dues col·laboracions molt especials pel dia del seu debut! Ni més ni menys que en Greg Ryan al fiddle i guitarra i en Francisco Mercader al lap steel, per interpretar cançons dels millors artistes del neo-tradicionalisme dels anys 90. I qui sap si alguna sorpresa més...

En Greg Ryan no pot faltar en una nit musical al Barn!! Ell tancarà la nit amb el millor i més genuí bluegrass que us podeu imaginar!

Així que ja ho sabeu: el dimecres 27, no hi falteu! Només es debuta una vegada!! :-)

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars