Cowboy Boots Festival 2016 - Summer edition


El cap de setmana del 15, 16 i 17 de juliol va tenir lloc un magnífic festival a Sant Pol de Mar, l'edició d'estiu del ja consolidat Cowboy Boots Festival.

L'organització (Legends Dance Hall, Renegade Music & Dance, Wild Bunch Saloon) va lluir-se (un 10 per tots ells!) per oferir als aficionats i aficionades al ball i la música country un programa ple de bons moments i qualitat dansaire i musical.

Workshops dels millors coreògrafs del moment, maratons de ball, two step, un ambient excel·lent, concerts extraordinaris tant de grups locals com de fora i un entorn privilegiat: a la mateix platja de Sant Pol, al costat mateix de l'estació de tren. Sorties de la carpa i, literalment, trepitjaves la sorra de la platja. Formidable!

El reclam musical de la californiana Heather Myles ja era motiu suficient per pujar (o baixar) fins a Sant Pol a passar-ho d'allò més bé. Però per si no fos suficient, el retorn als escenaris dels molt enyorats Ringo's Electric Cowboys (amb el gran i incombustible Ringo al capdavant) va suposar un altre motiu de pes per no perdre's tampoc l'últim dels 3 dies de festival.

Sense oblidar, ni molt menys, un Max Tyler que cada concert es supera (quin tros de veu i quin repertori! Espectacular la versió canyera de "When you say nothing at all") o els The Bazaga's, que van tornar a posar el rock&roll en aquesta edició del festival.

En Quim Fàbregas (qui si no?), elegància, bonhomia i modèstia personificada (i que no ens cansarem mai de dir i reclamar que, encara que ell no ho vulgui, algú creï un saló de la fama del country català i l'hi col·loqui pels segles del segles en un dels llocs més destacats), va estar enregistrant tot el què passava dalt l'escenari. N'ha creat una llista de reproducció al seu canal de Youtube, que us enganxem a continuació per si no vau poder-hi anar o us vau perdre alguna cosa.

Comentaris

Entrades populars