The Barroom Buddies Band - Pick me up on your way down


The Barroom Buddies Band, una de les bandes catalanes més en forma del moment, acaba d'estrenar el primer videoclip!

En un rodatge que vam tenir la sort de presenciar i col·laborar, en Mario, en Llibert, en Santi i en Jim van interpretar la seva particular versió del clàssic "Pick me up on your way down". Qui ho diu que el country és sempre el mateix? Fins i tot els clàssics es poden reinterpretar sense haver de fer aventures musicals irreconeixibles. Quan escolteu el vídeo veureu la bona feina dels Barroom...

No podem fer altra cosa que agrair a la banda la seva tasca en la promoció de la música country! Ha estat un plaer col·laborar-hi, una experiència fantàstica!

No ens cansarem de dir-ho: al país tenim unes bandes country que no només milloren cada dia sinó que s'entreguen al màxim per oferir a les nostres orelles viatges llunyans sense sortir de casa. Uns músics que aboquen tota l'energia necessària per tirar endavant projectes musicals en unes latituds molt poc obertes a aquests estils de música (quan no en són directament reticents o contràries).

Així que, fins que les nostres bandes no omplin el Palau Sant Jordi i tinguin productores i mànagers que els reservin les millors suites de Barcelona amb banyeres plenes de Jack Daniels, només ens tenen a nosaltres... als qui diem que ens agrada això del country... Ells s'ho han de currar, per descomptat. Però els altres hem de mirar de posar-hi també el nostre gra d'arena, anant-los a sentir, exigint-los fer-ho cada cop millor (no cal llançar-los res, siguem assertius, oi?) i recolzant-los en la seva feina.

I ara sí, sense més dilacions, aquest és el vídeo. Ajudeu als Barroom a fer-lo córrer compartint-lo a les xarxes!

Comentaris

Entrades populars