Crònica del Tribute a Joey Feek, per GiP


La Paqui (la P dels GiP) ens envia aquest escrit i no podem fer res més que treure'ns el barret, recolzar-lo al 100% i compartir-lo amb tota la comunitat country.


El passat dia 15 de gener, en Gabi va rebre un missatge privat de l'Alexis Demellayer, un noi de Lyon, on es presentava i ens comentava que havia tingut una idea: sabia que en Gabi era el coreògraf del ball JR, el qual es balla amb la cançó “All You Need Is Me” dels Joey+Rory. Com ja sabíem, ens comentava que la Joey Feek desgraciadament està molt malalta i aviat desapareixerà perquè la seva malaltia no té curació.

La seva proposta era que com que sabia que el JR es ballava molt a França i a Catalunya, nosaltres (Alexis, Paqui i Gabi) podríem fer un homenatge a Joey+Rory per mostrar-lis la seva contribució a tot el món amb les seves grans cançons.

Ell proposava que podríem demanar als balladors d'aquest ball a França i a Catalunya o algun lloc més on es ballés que filmessin el ball i fer un muntatge amb tots i enviar-lo a ells.

Ell no sabia si era una bona idea o si estaríem d'acord però creia que seria bo per la Joey donar-li suport al final de la seva vida.

En Gabi i jo en parlem i de seguida li contestem que ens havia passat pel cap fer alguna cosa, som molt fans d'aquest duet, tenim tots els seus àlbums i els seguim a través del seu blog o per facebook i el seu missatge era l'empenta que necessitàvem per fer-ho. Li vam dir que aquest ball no només es balla a França i aquí, si nó que sabíem que també es ballava a Espanya, Itàlia, Austria, Bèlgica, Mèxic i Quebec, que si li semblava bé feiem l'extensió del missatge a tots, i així va ser.

De seguida vam començar a moure fils, vam passar un missatge públic per facebook i l'Alexis va crear una plana on la gent pugués anar penjant els videos directament o nosaltres els poguessim compartir. De seguida vam parlar amb en Quim a veure si ell ens feia un cop de mà en el muntatge, i no tan sols ens va donar l'ok si no que es va encarregar de tot, descarregar tots els vídeos (55) editar-los i fer el muntatge final.

Sabíem que no teníem gaire temps, Joey està en una situació crítica, no tenen ni idea de si a l'endemà es despertarà o no, els metges li van dir que no sabien si arribaria al Thanksgiving day (últim dijous de novembre) i mira, ja estem a febrer. Ells consideren que cada dia és un regal.

El muntatge del video un cop finalitzat el vam penjar a la plana de face del suport: https://www.facebook.com/SupportToJoeyFeek/



El vam penjar en públic i el vam enviar per privat a la plana de facebook de Joey and Rory, el vam enviar per e-mails als contactes d'ells que tenim i ara... doncs ara esperem que els hi arribi. De moment no han dit res, però el nostre desig seria que si més no a ella, a algú molt proper, al Rory o als seus familiars el veiessin i sabessin que des d'aquí, l'altre costat de l'oceà la seva música es coneix, que hi ha gent que els aprecia molt i els hi enviem tot el nostre suport, ànims i força.

I un cop fet això, un cop més sentir-nos super orgullosos de tota la gent que ens envolta, de tots vosaltres, de la gran família del country. Moltes gràcies a tots els que heu participat en aquesta iniciativa.

NOTA:
Per si algú encara no coneix gaire cosa d'aquest duet, us adjunto l'estona temàtica que fa molt temps vam fer sobre ells. Molt abans que ella tornés a recaure en la malaltia, parlem de la seva vida quotidiana, dels seus àlbums i de les seves cançons.




Ens veiem ballant !!!

Aquest CD és l'únic que ens faltava d'ells i els alumnes de Xafa'l ens el van regalar l'any passat. Gràcies!

Paqui GiP

Comentaris

Entrades populars