Los Locos del Oeste y su loco Country Jazz


Us presentem a la banda Los Locos del Oeste, formada per El Lega – Guitarra i Veu, Xavi Carajillo – Contrabaix i Mario Cobo a la guitarra, Steel Guitar i Veu.

No us podem deixar de transmetre l'enorme sorpresa que va ser escoltar les seves cançons del seu nou EP "Y su loco country jazz” (Buenritmo Records, 2015)"! Fantàstiques! Amb una sonoritat que és difícil de distingir de cançons vingudes de l'altre cantó de la bassa! Si no us diguéssim que és una banda barcelonina, pensaríeu que es tracta d'un conjunt nord americà de fa una pila d'anys.

Avui en dia costa molt, fins i tot en bandes americanes, poder gaudir d'un estil com aquest als "circuïts comercials". Els Locos del Oeste són ben bé com una banda americana de dècades enrere, i escoltar-los és com si una màquina del temps et deixés a qualsevol honkytonk dels anys 30 o 40 amb una banda tocant. Pocs instruments, poc soroll, molta música i molta qualitat.

Podeu escoltar algunes de les seves cançons a Spotify des d'aquesta pàgina, però si us agraden podeu comprar el disc des d'aquesta pàgina.

El seu EP conté 4 temes (els 3 primers són propis):
No melody shines like you do
Maldito sombrero
Why you do me like you do
Jolly Joe Clark

Darrerement han actuat a Barcelona i València, i el proper 7 de febrer ho faran a Torremolinos (al Rocking Race). Davant d'aquest nivellàs, segur que no trigarem a poder-los escoltar de nou en terres catalanes. Tant de bo!

Comentaris

Entrades populars