Marató rostida, per Xavier Badiella
Un dels corresponsals més actius de Countrycat és en Xavier Badiella, conegut de moltíssima gent i coreògraf reconegut internacionalment. I des del primer dia ha col·laborat amb aquest portal de forma desinteressada, amb una paciència de sant, pels cops que hem trigat a contestar mails o a penjar balls i cròniques. Moltíssimes gràcies Xavier!
No ens cansarem mai de repetir-ho: gràcies a en Xavier i a tots i totes els qui envieu cròniques, balls, fotografies, trobades,... Countrycat segueix existint després de 12 anys. I si encara no ho heu fet i us ve de gust, només ens separa 1 clic de ratolí! :-) Ens podeu enviar el què volgueu al mail de sempre, countrycat@gmail.com. Amb molt de gust ho publicarem a la web perquè pugui arribar a tothom!
NOTA de Countrycat: al llegir el títol de la crònica, sobretot, feu una pausa després de la paraula "rostida". Sinó, semblarà que el bo d'en Xavi va rostir una marató... ;-)
MARATÓ ROSTIDA
Per: Xavier Badiella
Doncs sí, era una marató de ball, de les moltes que es fan al nostre país els caps de setmana al matí. Tractant-se d’una marató excepcional, és a dir, no de les habituals que ja tenen una data concreta i tothom recorda a la seva agenda, podria semblar que faríem “salat”. La celebració dels cinc anys del Bar-Restaurant del Casino era un esdeveniment prou important per a l’Hospitalet del Llobregat com per celebrar-ho fent una activitat excepcional. Almenys així ho entengueren els responsables de l’establiment i, com és de suposar, els amics del ball Country ens i vàrem afegir encantats.
El reclam d’una vaca rostida era prou llaminer com per llevar-se d’hora el diumenge 19 d’Abril i, malgrat les previsions meteorològiques que amenaçaven pluja, el dia fou tremendament assolellat. Sonàvem les 11 del matí, els primers temes musicals, mentre els de la logística anaven preparant taules i demés estris per acollir a tots els que volien degustar la suculent menja que destil•lava una flaire deliciosa sobre les brases enceses des de la nit anterior.
40 balls engrescaven a més de 200 persones a omplir el que quedava de la pista poliesportiva del Casino del Centre, ja que l’altre part era plena de taules preparades per al festí de la Vaca. Alguns barrets aixoplugaven les testes del sol espatarrant del matí, mentre els més soferts aguantàvem com podíem la calor del semi estiu que ens acompanyava. Sort del bar instal•lat també en un racó de la pista que ens permetia refrescar-nos. Les dues hores de ball es feren per alguns curtes, per a altres, molt feixugues amb tanta calor, però per a tots, foren divertides i engrescadores, suficient per no cansar-se massa i deixar un regust agradable, per recordar en bona companya i sobretot per gaudir dels amics i companys que ens visitaren.
A l'hora de l'àpat la pista s’omplí de gom a gom, fins a més de 400 persones s’aplegaren per degustar en família, petits i grans aplegats sota el mateix, mai tan ben dit “Sol”, un dinar de gresca i xerinola, precedit d’una bona estona de ball que petits i grans gaudirem en la celebració dels cinc anys del Restaurant del “Casino” de l’Hospitalet. Esperem poder celebrar-ho amb tots vosaltres en el proper aniversari.
I la Vaca, us preguntareu. La Vaca, molt bona, ni molt feta ni gens crua, al punt, després de tota una nit sota les brases, la cosa feia una oloreta de mil dimonis, l’expectació que genera va valdre la pena, cervesa a dojo i vi per no parar, una bona migdiada ens refaria de tan menjar i veure.
No ens cansarem mai de repetir-ho: gràcies a en Xavier i a tots i totes els qui envieu cròniques, balls, fotografies, trobades,... Countrycat segueix existint després de 12 anys. I si encara no ho heu fet i us ve de gust, només ens separa 1 clic de ratolí! :-) Ens podeu enviar el què volgueu al mail de sempre, countrycat@gmail.com. Amb molt de gust ho publicarem a la web perquè pugui arribar a tothom!
NOTA de Countrycat: al llegir el títol de la crònica, sobretot, feu una pausa després de la paraula "rostida". Sinó, semblarà que el bo d'en Xavi va rostir una marató... ;-)
MARATÓ ROSTIDA
Per: Xavier Badiella
Doncs sí, era una marató de ball, de les moltes que es fan al nostre país els caps de setmana al matí. Tractant-se d’una marató excepcional, és a dir, no de les habituals que ja tenen una data concreta i tothom recorda a la seva agenda, podria semblar que faríem “salat”. La celebració dels cinc anys del Bar-Restaurant del Casino era un esdeveniment prou important per a l’Hospitalet del Llobregat com per celebrar-ho fent una activitat excepcional. Almenys així ho entengueren els responsables de l’establiment i, com és de suposar, els amics del ball Country ens i vàrem afegir encantats.
El reclam d’una vaca rostida era prou llaminer com per llevar-se d’hora el diumenge 19 d’Abril i, malgrat les previsions meteorològiques que amenaçaven pluja, el dia fou tremendament assolellat. Sonàvem les 11 del matí, els primers temes musicals, mentre els de la logística anaven preparant taules i demés estris per acollir a tots els que volien degustar la suculent menja que destil•lava una flaire deliciosa sobre les brases enceses des de la nit anterior.
40 balls engrescaven a més de 200 persones a omplir el que quedava de la pista poliesportiva del Casino del Centre, ja que l’altre part era plena de taules preparades per al festí de la Vaca. Alguns barrets aixoplugaven les testes del sol espatarrant del matí, mentre els més soferts aguantàvem com podíem la calor del semi estiu que ens acompanyava. Sort del bar instal•lat també en un racó de la pista que ens permetia refrescar-nos. Les dues hores de ball es feren per alguns curtes, per a altres, molt feixugues amb tanta calor, però per a tots, foren divertides i engrescadores, suficient per no cansar-se massa i deixar un regust agradable, per recordar en bona companya i sobretot per gaudir dels amics i companys que ens visitaren.
A l'hora de l'àpat la pista s’omplí de gom a gom, fins a més de 400 persones s’aplegaren per degustar en família, petits i grans aplegats sota el mateix, mai tan ben dit “Sol”, un dinar de gresca i xerinola, precedit d’una bona estona de ball que petits i grans gaudirem en la celebració dels cinc anys del Restaurant del “Casino” de l’Hospitalet. Esperem poder celebrar-ho amb tots vosaltres en el proper aniversari.
I la Vaca, us preguntareu. La Vaca, molt bona, ni molt feta ni gens crua, al punt, després de tota una nit sota les brases, la cosa feia una oloreta de mil dimonis, l’expectació que genera va valdre la pena, cervesa a dojo i vi per no parar, una bona migdiada ens refaria de tan menjar i veure.
Comentaris