9ª Trobada Country de Sabadell - Amics Pere Barriuso


Un any més, i ja en van 9, la trobada de Sabadell ha estat el punt de trobada de molts dels aficionats al ball country de Catalunya. Enguany no era fàcil aconseguir l'assistència d'altres ocasions, ja que altres esdeveniments (sobretot Cavaillon i València) coincidien en dia i hora amb una de les trobades més veteranes del país, celebrada cada any el dia de la dansa.

Tot i això, les escenes de cada any es van repetir. El pronòstic meteorològic flirtejant amb núvols sol i boira, la bona gent de l'Associació Country Sabadell - Amics Pere Barriuso pencant des de ben d'hora, la gent de l'Ajuntament amb l'Albert i la Carme ajudant perquè no falti de res i, el més important, la gent. Els somriures, les abraçades amb retrobats que feia temps que no es veia, els balls,...

Hem editat uns 11 minuts de vídeos de la Trobada, amb la intenció que pugui sortir gairebé tothom, tot i que entre tanta gent es fa difícil aconseguir-ho! A veure si us hi trobeu!

Com a novetat hem utilitzat també un drone per fer algunes preses des de l'aire, les trobareu a la meitat del vídeo més o menys. No tenen gaire qualitat, estabilitat, definició, enquadrament... Però és que tant el pressupost com la tenacitat del pilot eren limitades... Mica en mica anirem agafant pràctica de pilotatge, abans no prohibeixin fer-los servir... :-)

Per últim, les cançons del vídeo són del grup que va tocar a Rocksound dimecres passat, "J.P. Harris & The Tough Choices". Si us agraden, no us perdeu mai un concert seu si mai tornen a venir!


Comentaris

Entrades populars