IX Ballada country de Sabadell


Ja fa 9 anys que el bon jan d'en Pere Barriuso Sr. va organitzar la primera i concorreguda ballada country de Sabadell, una jornada ineludible i que gran part del món del country català espera cada any amb candeletes. Una d'aquelles trobades que el què menys importa és el ball (tot i que està més que assegurat amb en DJ Vander darrere els altaveus), sinó retrobar-se amb gent que fa temps que no veus i que saps segur que no fallaran a la cita.

Ja fa anys que en Pere ens va deixar, però el seu esperit sempre és i serà present a la trobada, fent que es multipliquen els somriures i l'alegria entre tots i totes els qui cada any omplen la plaça de l'Argub. Segur que enguany no serà diferent!

Dia: diumenge, 26 d'abril de 2015
Hora: 10:30 - 14:00h
Lloc: Plaça de l'Argub - Sabadell (Al mateix lloc de cada any)

Aquest any tornarà a punxar Dj Vander. La llista de balls ha estat confeccionada per els membres de la associació i ell mateix.
La intenció es que tothom balli el màxim de coreografies que vulgui i pugui. Esperem que sigui del vostre gust.
Comptarem amb servei de bar, gestionat per la associació, amb cafès a primera hora i begudes durant tota la trobada a preus ajustats.
També comptarem amb botigues: La Boutique del Country, Brodadets Igualada, bisuteria amb plomes i altres de Montse Julien i alguna més.


Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars