Al Ras Festival 2014. Un luxe a tocar de casa.


Sensacional. El vespre de dissabte a Mollet va ser extraordinari. L'Al Ras hi va tornar!

Per tretzè any el festival Al Ras de Mollet va presentar el bo i millor de la música bluegrass i ol' time, consolidant-se com el festival més important d'aquest estil al nostre país. L'Al Ras té una gran virtut, i és que ofereix un ventall molt ampli d'estils de manera que qui més qui menys s'hi pot sentir atret. Si ho combinem amb una colla de músics de primer nivell, uns bons professionals al so i una organització detallista i eficient, el resultat només pot ser fantàstic.

Un festival on la música era el centre. On no calia cap altra activitat que la d'uns músics dalt l'escenari perquè la sala quedés atapeïda. Amb uns horaris que permetien que l'ambient fos familiar. Amb molta gent col·laborant perquè fos possible. Amb les orelles obertes a diferents tendències musicals dins d'uns mateixos estils. Amb classe i estil. Amb la modèstia del qui vol anar creixent sense estirar més el braç que la màniga. Amb complicitats d'artistes nacionals i internacionals. Amb la col·laboració i implicació de l'ajuntament de Mollet. Amb una localització propera a grans nuclis de població. Amb 12 edicions a l'esquena per aprendre cada any dels errors. I amb il·lusió del primer any. De vegades els aficionats al Country ens hem preguntat perquè no tenim festivals de música country a casa nostra. Doncs a l'Al Ras hi tenim un referent majúscul.

Llarga vida a l'Al Ras! Un autèntic luxe.

Podeu veure les imatges que vam fer durant el festival a la galeria de Countrycat a Flickr. Si hi sortiu i voleu que us enviem la fotografia, només cal que contacteu amb nosaltres al mail countrycat@gmail.com

Comentaris

Entrades populars