Al Ras Bluegrass & Old Time Festival 2014


Un dels festivals més tradicionals del nostre país escalfa motors! L'Al Ras Festival, per 13è any consecutiu, ens durà el bo i millor de la música bluegrass i old time a tocar a de casa, a Mollet del Vallès. Serà durant el proper dissabte 15 de novembre, a partir de les 17:30h, a la plaça Prat de la Riba 6 de la localitat vallesana.

Per tal d'assegurar la continuïtat d'aquest gran esdeveniment, els seus organitzadors van organitzar una recollida de fons a través de Verkami (el mateix que vam fer a Countrycat per recollir fons pel videoclip de Casino's Country Club). Des de només 10 euros, vosaltres també podíeu contribuir a què aquest festival llueixi com mai! L'adreça de la campanya era aquesta: http://www.verkami.com/projects/8397-por-la-continuidad-de-al-ras-festival-bluegrass-old-time/. La campanya va tenir èxit i gràcies a això s'està coent una de les millors edicions del festival.

No us el podeu perdre de cap de les maneres! Autèntica música bluegrass i old time per llepar-se'n els dits!

A Countrycat tenim el plaer de ser-ne patrocinadors, i farem cobriment del què doni de si aquella jornada. Però no espereu a llegir-ho o veure-ho a posteriori. No us hi penseu i acosteu-vos a Mollet el proper 15 de novembre. Ja ens ho sabreu dir!

El cartell d'enguany és molt bo, i hi destaquen artistes i grups com ara Toni Giménez, Harmonicant, Eugene O'Brien & Bluegrass buddies, Grazztrio amb Oriol Saña, West Bluegrass Band, Russ Barenberg, Trae & Jamie Lynn Buckner o The Booty Hunters.

Teniu tota la informació del festival a la seva pàgina de Facebook: http://www.facebook.com/alrasfestival

Comentaris

Entrades populars