Nous vídeos històrics del country a Catalunya


De mica en mica anem incrementant el material històric relacionat amb la música i el ball country a Catalunya. Gràcies a la donació de la Dolors Roldós i la feina de digitalització d'en Quim Fàbregas, hem pogut penjar a Youtube uns quants vídeos més que faran les delícies dels més antics del lloc...

Entre el nou material, destaquen diferents concerts de Back to Texas (per exemple, el de presentació del seu disc al Wild Bunch), Ringo's Electric Cowboys o la banda BR5-49, tots ells al mític local de Vilassar.

També s'han penjat una sèrie de vídeos resum de la segona edició del Mr. Banjo Country Music Festival i vídeos de festes i nits de ball al Wild Bunch Saloon.

També hi ha un vídeo molt curiós que es va editar per aprendre a ballar country line dance, així com vídeos de concerts del mediàtic Coyote Dax.

Per últim, també podreu reviure el 1er concurs de country line dance organitzat per la SHTBA (Spanish Honky Tonk Bar Association) al Wild Bunch. Una peça de museu!

Feu un cop d'ull a la pàgina que recull vídeos històrics del món del country a Catalunya.

Ja sabeu que si disposeu de material (audio, vídeo, foto) antic i no us fa res compartir-lo, només cal que ens ho digueu al mail countrycat@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per recollir-lo i poder-lo fer públic a través d'internet.

Comentaris

Entrades populars