Cowboy Rides Away: Live From At&T Stadium


George Strait ha protagonitzat durant aquests dos darrers anys una gira de comiat pels Estats Units, que a Countrycat vam poder ser afortunats de seguir en un concert a Greensboro, NC (vídeo). La seva retirada dels escenaris no inclou una retirada total del món de la música, ja que segons va anunciar seguirà publicant nous treballs els propers anys.

En aquesta línia, i tot i no tractar-se de temes nous, el proper 16 de setembre veurà la llum un nou àlbum titulat "Cowboy Rides Away: Live From At&T Stadium". Com el seu nom indica, es tracta d'un recull de cançons enregistrades en directe durant el concert final de la gira, a Dallas (Texas).

Es tracta del segon àlbum en directe del cantant, que l'any 2003 va publicar el "For the Last Time: Live from the Astrodome". Bé, per ser més exactes, podríem dir el tercer, ja que va participar en molts dels temes del CD "Live at Texas Stadium" d'Alan Jackson i Jimmy Buffet.

Sigui com sigui, aquest nou àlbum és una perla pels seguidors d'aquest mite vivent de la música country.

La llista de temes que inclourà és aquesta:

1. Check Yes Or No
2. The Love Bug (amb Vince Gill)
3. Fool Hearted Memory (amb Jason Aldean)
4. Arkansas Dave (amb Bubba Strait, el seu fill)
5. Cowboys Like Us (amb Eric Church)
6. That's What Breaking Heart Do
7. Marina Del Rey
8. Here For A Good Time (amb Sheryl Crow)
9. I Can Still Make Cheyenne
10. Jackson (amb Martina McBride)
11. A Showman's Life (amb Faith Hill)
12. Murder On Music Row (amb Alan Jackson)
13. The Chair
14. Give It All We Got Tonight
15. Run (amb Miranda Lambert)
16. I'll Always Remember You
17. Ocean Front Property (amb Kenny Chensey)
18. Troubador
19. All My Ex's Live in Texas (amb Jason Aldean, Ray Benson, Kenny Chesney, Eric Church, Sheryl Crow, Vince Gill, Faith Hill, Alan Jackson, Miranda Lambert, Martina McBride)
20. The Cowboy Rides Away

Com veieu, la llista de col·laboracions d'aquest concert és espectacular. La flor i nata de la música country contemporània hi era representada.

Podeu pre-encarregar el disc a la pàgina del nou CD a Amazon.

El proper 29 d'agost la cadena CMT oferirà el concert íntegrament. Des d'Europa ens haurem de confirmar amb els vídeos pirates que algú pengi a Youtube, ja que no és possible veure la cadena de cap manera legal... :-(

Comentaris

Entrades populars