Country Party at Barcelona Harley Days 2014


Font de la imatge: The Country Creedance Band

Un any més (i ja en van 4), la Country Party de Barcelona Harley Days va aplegar més d'un miler de persones al davant d'un escenari on s'hi tocaven cançons country. Aviat està dit.

Una assistència superior a la d'edicions anteriors i una sensació que enguany també es va comptar amb la presència de gent de fora del món del country, que encara és més bona notícia. Actes com aquests, amb tots els peròs que qui vulgui pot buscar-hi, ajuden a promoure la música country en directe. I d'això es tracta, al capdavall.

Tenim una tarda-vespre on podem disposar d'una plataforma de difusió musical al cor de Barcelona, en una trobada reconeguda i internacional. Amb mitjans d'aquí i d'allà voltant-hi. Intentant sempre de fer-ho millor any rere any. No aprofitar-ho seria un error estratègic imperdonable. Llarga vida a la Country Party, i que doni escenari a grups country del país per molts anys més!

Enguany es va repetir cartell, amb les 3 bandes de l'any anterior: Creedance Country Band, High Cross Country Band i Casino's Country Club. Totes tres van oferir el bo i millor del seu repertori, 100% ballable com es va demostrar durant la jornada.

Cal agrair la feina del Josep i la Nuri de La Boutique del Country i al Xavi i la Mari Carmen de Vadecountry per la feina desplegada perquè la Country Party segueixi repetint any rere any. Ànims i fins la 5ena!


Crònica en vídeo de la $ª Country Party, per Josep Maria Planas



Vídeos de les actuacions de cada un dels grups participants







Crònica de Silvia Torralba sobre l'actuació de Creedance Country Band

El passat dia 5 de juliol, va tenir lloc la 4th COUNTRY PARTY BARCELONA HARLEY DAYS.

Aquí es donen cita la gran majoria dels amants de la música i ball country, i aquest any com en edicions anteriors, ha estat tot un èxit. El públic assistent va omplir la plaça de l'Univers del recinte de Fira Barcelona.

The Country CreeDance Band, va ser la primera banda a tocar i trencar el gel i ¡de quina manera!. Van començar puntualment a les 19h amb un tema molt "canyero" Goodbye Monday, que va ser del grat del públic, no tan sols dels "countreros" sinó de les persones que havien assistit a l'esdeveniment de les Harleys i es van acostar a veure el concert.

És curiós com es sorprèn el públic que va per primera vegada a un concert d'aquest tipus en veure ballar tanta gent en línia al so de les cançons que van tocant els músics, en aquest cas The Country CreeDance Band.

Es va veure a la banda sobre l'escenari distesa i gaudint del moment, i això es transmet en la seva manera de tocar.
En aquesta ocasió i degut al poc temps de què disposaven no ens van delectar amb tot el seu repertori, però els 11 temes que havien de tocar es van convertir en 12 perquè com van ser molt dinàmics en els canvis d'instruments van tenir temps suficient per tocar una altra cançó més, en aquest cas el tema escollit va ser Home To Louisiana, cançó que no estava prevista inicialment.

Com és habitual en ells la banda es va presentar, al compàs de Cannibals (segons la meva opinió crec que és tot un encert) i per ser fidels al seu estil es van acomiadar de tots nosaltres, amb Roll Back The Rug.

El públic els demanava una altra, una altra, però això no va ser possible perquè el temps de les actuacions està cronometrat.

Com sempre un magnífic concert!

Comentaris

Entrades populars