Concerts de Wayne Law a Catalunya


Els aficionats catalans estem d'enhorabona! S'acosten una pila de bons concerts de música country! Ahir es feia públic que el cantant australià Wayne Law fara una mini gira a Catalunya, els propers 5 i 6 de setembre, que el durà a actuar a Mataró (Renegade Music & Dance) i Terrassa (Legends Dance Hall). Amb un preu d'entrada que sembla una broma (5 euros!!) i dues dates disponibles, no hi ha excusa menor per no recolzar la música country en directe i omplir a vessar tant el Renegade com el Legends.

Wayne Law ha sonat a les pistes catalanes durant aquests darrers 10 anys. A més a més, que recordem fa ser la música escollida pel grup SHE's al Concurs del Barn de 2009, amb el ball The Hat.

Aquests són els detalls dels 2 concerts:

Dia: divendres, 5 de setembre de 2014
Hora: 22:00h
Lloc: Renegade Music & Dance, Mataró
Preu: Anticipada 5€, Taquilla 8€.

Dia: dissabte, 6 de setembre de 2014
Hora: 22:00h
Lloc: Legends Dance Hall, Terrassa
Preu: Anticipada 5€, Taquilla 8€.

La música de Wayne és real, sincera i de cor. També cobreix l'ampli espectre de la música country. Des de balades amb pedal steel guitar tradicional fins al més pur honky tonk. La seva música abasta tot el que és gran sobre la diversitat dins del gènere... El nou àlbum de Wayne, 'Lessons', ja està rebent elogis de la crítica; ell era l'únic artista independent per guanyar un 10 Top nominació en tant Vocalista Masculí i Àlbum de l'Any en els Premis de la guitarra d'or d'aquest any en Tamworth (Austràlia). També va recollir el T.I.A.R.A. per a la lletra de la cançó. No està malament per al començament d'un productor.

Wayne ha viatjat i compartit escenari amb alguns dels grans noms de la música australiana, incloent Slim Dusty, Billy Thorpe, Marcia Hines, Gina Jeffreys, James Blundell, Mental As Anything i Kasey Chambers & The Band Dead Ringer.

Ell té una ben guanyada reputació i és respectat com un gran artista i és reconegut en tota la indústria com un dels més talentosos cantants / compositors de la música country d'Austràlia avui.

Més informació: pàgina del concert del Legends o pàgina del concert del Renegade.

Comentaris

Entrades populars