Inauguració del "Cities in Line Central", el Saloon americà de Barcelona


Dia: 23, 24 i 25 de maig de 2014
Hora: 19:30h
Lloc: Cities in Line Central - Sant Antoni Mª Claret, 514. 08027 Barcelona

Cities in Line, en marxa des de l'any 2000, fa un pas encara més enllà i ha decidit obrir un nou Saloon americà a Barcelona. Omple un buit incomprensible a la ciutat comtal, on no existeix un local dedicat exclusivament a la nostra afició. El Central de ben segur que l'omplirà.

El proper divendres 23 de maig serà el primer dia. La gran inauguració. Però no l'únic! Tant dissabte 24 com diumenge 25 hi haurà activitats especialment pensades per a presentar en societat l'establiment, així com per començar a gaudir ja des del primer dia amb el millor country, tant escoltat com dansat.

No en va hi ha programades sessions de ball i actuacions musicals al llarg dels 3 dies.


La Kati Torrella i en George Rius, al capdavant de la nau, asseguren dedicació professional a la iniciativa, a més d'aportar una més que dilatada experiència en gestió d'actes i esdeveniments multitudinaris, com l'Spanish Event (per cert, encara no coneixeu l'All Western Festival 2014? Vinga, cliqueu aquí i informeu-vos-en!)

Des de Countrycat no podem fer altra cosa que celebrar aquesta bona notícia i desitjar el millor al nou local. Intentarem enviar corresponsals a algun dels dies d'inauguració per fer-vos-en cinc cèntims.

Més informació: pàgina de la trobada a Facebook.

Comentaris

Entrades populars