Fotografies del concert de la Creedance Country Band a La Cava


La Silvia de la Creedance ha tingut l'amabilitat de fer-nos arribar la crònica i algunes fotografies del concert de la banda a La Cava, del cap de setmana passat. Us l'enganxem a continuació no sense abans agraïr l'ajuda que rebem de tothom per mantenir actualizada la pàgina!


CRÒNICA CONCERT 9 DE MAIG A LA CAVA DEL RETIRO DE SITGES
Per Silvia Torralba

Per primera vegada, The Country CreeDance Band ha fet un concert en un local que no era un Honky Tonk, és a dir, una sala on no és habitual escoltar música Country i Country-Rock.


La Cava del Retiro recorda, guardant les distàncies, a The Cavern de Liverpool, on van començar els Beatles. És una sala molt acollidora on el personal va a prendre una copa i a escoltar música en directe. I si els ve de gust poden sortir a ballar. Seria fantàstic que existissin moltes més sales com aquesta.


En aquesta ocasió, The Country CreeDance Band, a més de tocar el seu repertori habitual, van estrenar Take It or Break It i dos temes nous, especials per a aquesta sala. Un va ser Sultans of Swing, la versió llarga, on en Xavi es va lluir a la guitarra i per primera vegada va ser la veu solista del grup. Va agradar moltíssim al públic per la manera i l'estona que van estar aplaudint, i més d'un no es va resistir i va sortir a ballar.


Un altre tema completament diferent i molt més íntim va ser Songbird, un tema de la mítica banda Fleetwood Mac, que van interpretar les dones Neus (veu), Marta (violí) acompanyades per Xavi (guitarra clàssica) i Fracisco (teclats).
Felicitats a tots els components de la banda pel gran concert amb què ens van delectar!


Més informació: pàgina de la banda a Countrycat.

Comentaris

Entrades populars