Crònica concert Root 66 al RIBS Diagonal Mar


Un parell de cops al mes, el duet acústic Root 66 (anterior The Clydes, han canviat el nom recentment) actua al restaurant RIBS del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Una franquícia de menjar texà que a banda de la gastronomia també aposta per la música per excel·lència d'aquell territori.

Vam tenir la oportunitat d'assistir-hi i la sensació va ser fantàstica. Un bon àpat amanit amb música en viu de les veus i guitarres d'un parell d'amics que es diverteixen fent el que fan. No els cal assajar, directament s'hi posen, toquen i canten. I ho fan de conya. No es podia esperar altra cosa de la professionalitat de Ricky Araiza i la passió i llarga experiència de David Ponsà. S'ho passen bé tocant plegats i això es nota.

El seu repertori és inesgotable. Des del country més genuí fins el bluegrass, el rock, el folk,... Beatles i tot toquen si algú els ho demana. I si no, improvisen i alguna cosa surt. Al concert de divendres van sonar des de "Houston" de Larry Gatlin fins a "Wagon Wheel", passant per "San Antonio Rose" de Bob Wills o "The cowboy rides away" de George Strait.

Si teniu ocasió un divendres (toquen a partir de les 21:00h), deixeu-vos caure pel RIBS de Diagonal Mar. Ja ens ho sabreu dir!

Teniu algunes imatges a la galeria de Countrycat a Flickr.

I a continuació us enganxem un tema dels que van cantar durant la nit.



Comentaris

Entrades populars