Dusty Roads a Can Gambús: aquella olor de primavera...


És la olor de primavera, la que em fa venir els records... fa una cançó que potser algun dia surt a la llum. Doncs el concert dels Dusty Roads a Can Gambús de Sabadell va ser la banda sonora perfecta a aquella claror de primavera, aquella oloreta de bon temps, aquells sentits que es desperten amb l'escalforeta del sol de migdia després de mesos de fred,... Mmmm...

Inici de crònica ensucrat, cert, però la sensació entre el públic era aquesta. Bon rotllo, bona gent, bona música, ambient 100% familiar i un solet que enamorava.

I és que ja sigui amb els Dusty, amb l'Alex i la Judy, amb els Casino's, la Creedance, la Highcross,... un ambient així és fantàstic! Com pot ser que tenint actius com aquests, la música country segueixi essent minoritària!? Un ambient familiar, de cordialitat, que permet que famílies es trobin, que és viable per gent de qualsevol edat, que permet anar més enllà de les cançons,... com pot ser que amb un producte tant bo com aquest, no ens el treguin de les mans!? Fins aquí la reflexió ;-)

Els Dusty van tornar a agradar. La seva música et transporta milers de quilòmetres cap a l'oest, allà on va néixer el country. I el concert de Sabadell no va ser una excepció. Els clàssics del country van sonar un recital més, amb una banda que cada cop sona millor.

Obligacions familiars (nens que no se saben estar quiets més de 10 minuts, vaja... :-) ) em va impedir gaudir del concert sencer, però l'estona que vaig ser-hi només puc dir-ne elogis, com fins ara a cada concert de la banda.


Els qui encara no els conegueu, o aquells que els vogueu tornar a assaborir, teniu una nova oportunitat ben aviat! Més concretament, podreu assistir al seu debut en un local temàtic del món del country. Serà el dissabte 22 de març al Legends Dance Hall de Terrassa.

Podeu veure un recull d'imatges del concert a la galeria de Countrycat a Flickr.

Comentaris

Entrades populars