Crònica concert Dusty Roads al Cafe Belgrado


Per segon cop, els Dusty Roads van convèncer. Si el concert del Cafè de l'Aula de Terrassa va ser un debut fantàstic, el d'ahir divendres a Sant Cugat no va decebre gens ni mica, responent a les altes expectatives que havien generat.

El repertori plegat de noms del country més tradicional: Buck Owens, Merle Haggard, Hank Williams, Ray Price, George Jones,... van ressonar per les parets d'una sala força plena, i amb més aficionats al country que no pas tenia el primer concert de la banda. Senyal que el boca-orella comença a rutllar.

I no ho van tenir gens fàcil. Incomprensiblement, la part de Cafè Belgrado no va estar a l'alçada. Un tècnic de so que estava fent 2 bolos al mateix temps, deixant la banda sola durant tot el concert, un horari d'inici que no es va respectar pel mateix motiu, i un final de concert coitus interruptus van deixar un mal de gust de boca. De totes maneres, gràcies a la feina i l'esforç de la banda, musicalment parlant vam poder gaudir de valent.

Durant pràcticament tot el concert es va poder veure algunes persones ballant, ja sigui en línia o en parella. En Pol mateix, el baix, ho demanava al públic: "Fa il·lusió veure-us ballant, no us talleu". Cap de les cançons tenia un ball assignat, i ningú abans havia anunciat les cançons que sonarien (com és lògic a la resta de concerts de tota mena, sigui dit de passada). Així doncs, era possible ballar sense cançons amb ball i sense llista prèvia de cançons? Doncs ves per on, sí. I tant que sí, afegiríem nosaltres. Música per les orelles, que els peus aprofiten per moure's. Tothom content, els qui hi van anar a escoltar-los asseguts, els qui s'estaven drets i els qui tenien ganes de gaudir d'un concert country ballant. Tots plegats hi tenien cabuda. Fantàstic!

Si no vau poder anar ahir al concert, tenim bones notícies. El proper diumenge 23 de febrer la banda actuarà a Can Gambús de Sabadell, en hora del vermut. Una oportunitat única per poder-hi anar en família i gaudir amb els més menuts de bona música. I, de cara al març, podrien fer el debut en un local country. Estigueu alerta que de segur que ben aviat es concretaran tots els detalls!

Podeu veure algunes imatges del concert a la galeria de Countrycat a Flickr.

I aquí teniu un tast del concert, la cançó "Heartaches by the number". Tot un clàssic!

Comentaris

Entrades populars