Canvis a Linedance.cat


Com ja és tradició a Countrycat... per Nadal, qui web no estrena res no val! :-)

Enguany ha tocat el torn a la portada de Linedance.cat, el repertori de linedance en català més complert del ciberespai, amb 1.578 balls country.

Amb una xifra com aquesta de balls, ja no era viable mantenir una portada que directament mostrés totes les coreografies. És cert que tots ens hi havíem acostumat, però començava a fer-se complicat localitzar la lletra i trobar el ball. A més a més, descarregava massa informació de cop, i avui en dia, navegant pel mòbil, això és quelcom a evitar a menys que sigui sota demanda.

I com que ja sabeu que, de balls, en tenim molts però els volem tots, la intenció d'aquest 2.014 és arribar als 2.014 balls a la web. Sí i sí! O sigui que hem pensat en convertir la portada en un cercador de balls. Si els mestres de Google ho porten fent i els funciona, perquè inventar la roda?

El funcionament és senzill. Només cal que escriviu el nom del ball a la capsa de cerca, i fer clic al botó amb la lupa. Se us obrirà una nova pestanya amb el resultat de la cerca, amb el/s balls que s'hi adiguin. Si no se us obra res, és perquè el navegador us ha bloquejat les noves pestanyes. Només cal que al missatge que us sortirà li digueu que a partir d'ara us mostri sempre les noves pestanyes de Linedance.cat.

Pels qui ja us anava bé veure tots els balls de cop, no patiu, que qui vulgui seguirà tenint una llista amb totes les coreografies. La teniu just a sota de la capsa de cerca de balls. De la mateixa manera, també podreu accedir directament a les llistes segons la lletra d'inici del ball. Per últim, també des de la portada podreu accedir directament als últims 5 balls penjats.

Aquests canvis també s'han aplicat als dos portals de linedance en anglès i francès, amb 184 i 227 balls respectivament.

Esperem que aquest disseny us serveixi per accedir millor als balls, ja sigui des del vostre PC o Mac com des del vostre telèfon o tauleta.

Entrar a Linedance.cat

Comentaris

Entrades populars