Crònica de la trobada Country Up! de Drassanes


Nota enviada per: Xavier Badiella

Quatre anys navegant amb els “Country riders”
Per: Xavier Badiella

Dos quarts de deu del vespre. Malgrat el retard que provocà un embús a les rondes de Barcelona, finalment aconseguim arribar a Drassanes. Teníem un sopar, d’aquells que es fan quan acaba un curs i ens desitgem bones vacances. Tot plegat un divendres més dels que sortim amb amics a gaudir de la música que ens agrada sentir per bellugar el cos al ritme de cada compàs.

El perquè de Drassanes, no sabria dir-ho amb exactitud, però el cert és que feia temps que teníem ganes de visitar als nostre amics dels Country Riders. Ja fa temps que havíem parlat amb l’Emma que aniríem a fer-los una visita. I ves per on que aquest Juny un bon grup de “Magoria” decidim a festejar el fi de curs a Drassanes. 35 persones en total soparem el divendres 21 de Juny d’aquest 2013 al pati del museu marítim de Barcelona. Bona temperatura, menú “delicatesen”, companyia molt agradable, un vespre ideal per iniciar l’Estiu amb bon peu.


A les 22:00 començà la “ballaruca”. Tal com nosaltres, altres grups també havien apostat per aquest lloc emblemàtic de la ciutat per acomiadar el curs i gaudir d’una nit de ball. Ens reunirem fins a 147 persones sota el sostre de les voltes gòtiques de les Drassanes de la ciutat comtal. Balls fàcils i coneguts, coreografies més noves i les clàssiques que ens agrada repetir mil i un cops. Animació i gresca de gent de diferent procedència però alhora molt ben avinguts. Feia patxoca veure ple de gom a gom un espai tan meravellós i gaudir de la música amb amics i coneguts d’allí mateix.

En un entremig de la sessió de ball que s’aprofita per celebrar un Sant Joan anticipat amb coca per a tothom, es procedí a sortejar diferents regals entre els participants a la vetllada i donar-nos la no tant bona notícia de que aquella sessió era la darrera que es faria en aquest emblemàtic espai de Barcelona.

Quatre anys en que els Country Riders han omplert les nits de Country de la ciutat, voltats sempre d’amics i coneguts d’amants del ball i la música Country, quatre anys que han navegat amb tots aquells que un divendres al més volien gaudir de la seva bona acollida i companyia. La nit però encara no havia finit, ens faltava veure ballar als “Forever Twisters” de l’Anna Pala que posteriorment a l’exhibició procedí a ensenyar la seva nova coreografia “Vikings Run Away”.


La festa continuà fins ben entrada la matinada, no us sabria dir fins quan, doncs nosaltres ens acomiadarem cap a les 2:00. Semblava que ganes de plegar ningú en tenia, però els vinguts de fora de la ciutat tenim una mica més de temps de tornada a casa i això ens fa ser no tan noctàmbuls.

Era la fi d’una nit amable, entranyable, emotiva,... finia una etapa de l’historia del ball country a casa nostre, de la que nosaltres en formaríem una petita part, però la història l’escriuen les persones que la fan possible i aquets quatre anys no haurien estat possible gracies als “Country Riders” i especialment a l’Emma i al Salva, sense la seva empenta i entusiasme no podríem haver gaudit durant aquests anys d’aquest lloc tan preciós. Potser hem perdut un espai únic on poder trobar-nos i ballar el que més ens agrada, però una cosa és ben segura: hem guanyat bons amics que ens han fet gaudir de vespres fantàstics que difícilment oblidarem.

GRÀCIES per tot amics.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars