Concert de "Matilda Blue" al Renegade Music and Dance de Mataró


Nota enviada per: Renegade, Music and Dance

Dia: divendres, 7 de juny de 2013
Hora: a partir de les 23:00h
Lloc: Renegade, Music and Dance - Mataró

Després d'anunciar la separació de la banda barcelonesa "Sol Lagarto" el gener de 2013, el seu cantant, Ernest Armengol, decideix continuar el camí amb un projecte nou on desembocar la seva veu i energia: Matilda Blue.

Sense deixar de banda les arrels rock, reflectides a la formació clàssica i a la intensitat del seu directe, la banda pren una direcció on encaixen a la perfecció la subtilesa de les melodies pop amb l'empenta i el sentiment soul.

El grup el formen Ernest Armengol (Sol Lagarto) a la veu i a la guitarra, Mikel Basskez (Shuarma, Exmundus) al baix, Salva Criado (Gala Cortés) a la guitarra solista, Luis Buesule (Dr. Calypso) a la bateria i Joan Millà (Pastora) als teclats.

Així, a Matilda Blue conflueixen la llarga trajectoria i la dilatada experiència dalt l'escenari de cinc músics que han compartit cartell amb grandes artistes com ara "Love of Lesbian", "Sidonie", "Edgar Winter", "Mclan", "Steppenwolf" o "Amaral" i que han obert per "Jarabe de Palo", "Whitesnake" o "Fito y Fitipaldis".

Matilda Blue arrenca aquesta aventura sense posar-se límits i es fixa com a única gran meta el compartir la seva música amb el màxim número de persones possible.

Entrada 4€

Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars