Ja us heu unit al Teaming de Country Line Dance sense Fronteres? Som-hi!


Nota enviada per: Salvador i Enric, Country Line Dance sense Fronteres

Volem fer difusió d'una iniciativa que val molt la pena promoguda pels amics i amigues de Country Line Dance sense Fronteres (CLDSF).

Es tracta d'un projecte de "Teaming". Perdoneu el terme, en català diria que encara no existeix una traducció formal. La paraula bé del terme anglès "Team" que vol dir equip. És a dir, en català, "Teaming" vindria a ser "fer equip".

I quin equip cal fer? Doncs un equip on cadascú aporti un petitíssim gra d'arena per dur a terme projectes que ajudin als qui més falta els fa.


En què consisteix?
El principi no és gens nou, però la forma de fer-ho sí: es tracta de donar 1 euro al mes (al mes! mireu si és poca cosa!) per destinar-lo a els projectes que entre tots es decideixi tirar endavant.

Posem-hi números: ara mateix, mentre escrivim aquest missatge, hi ha 41 persones que s'han unit al grup. És a dir, 41 persones que cada mes han dit al seu banc que doni 1 euro al grup. Per tant, el Teaming de CLDSF diposarà d'un pressupost de 41 euros al mes que podrà dedicar als projectes que siguin.

En definitiva: la força de la comunitat. Si un de nosaltres volgués dedicar 1 simple euro al mes a projectes solidaris, no podria aconseguir res. Però unint-nos tots podrem aconseguir fer possibles moltes coses!

Si voleu, mireu aquest vídeo on s'explica en què consisteix el Teaming:



A quins projectes es destinaran els diners recollits?
Doncs als projectes que entre tota la comunitat es decideixi. Es votarà entre uns quants projectes i el que obtingui la majoria serà el destinatari dels diners.

Per exemple, podrien destinar-se a comprar medicaments per alguna família, material ortopèdic per algú que coneixem i no s’ho pugui permetre, llibres per algun casal, menjar per algun centre, ajudes de beques menjador, i qualsevol altra que el grup conegui o que li vinguí al cap.


Cal ser membre de Country Line Dance sense Fronteres o ballar country per unir-s'hi?
I ara! Cap requisit! Pot unir-se al "teaming" qualsevol persona major d'edat que estigui disposada a donar 1 euro al mes.


I és segur? Com s'ha de tramitar?
El procés és 100% segur. Només cal donar-se d'alta, confirmar aquesta alta a través d'un mail que rebreu i, finalment, donar les dades bancàries (ja sigui un número de compte corrent o un número de targeta de crèdit).

Entre els dies 1 i 5 de cada mes, veureu que automàticament destineu 1 euro al grup.


M'encanta la idea! Com puc fer per apuntar-m'hi?
Ben senzill, no patiu.

1. Entrar a la web del projecte: https://www.teaming.net/countrylinedancesensefronteres

2. Feu clic al botó "Únete a este grupo", com mostrem a la següent imatge:


3. Ompliu el formulari amb el vostre nom, cognoms,... com s'indica a la imatge següent:


4. Obriu el vostre mail (el què hagueu donat per registrar-vos). Veureu un e-mail amb l'assumpte "Valida tu e-mail en Teaming". Obriu-lo, llegiu-lo i feu clic a l'enllaç que marquem a la imatge següent:


A partir d'aquí, ja veureu que només us cal omplir les vostres dades bancàries. No té pèrdua.


Som conscients que en l'època actual qualsevol euro s'ha de mirar molt bé com es gasta. Que cap de nosaltres va sobrat. Però 1 euro al mes, 1 simple euro, pot valer molts euros si l'unim a l'euro del nostre company de fila de ball, i si aquest l'uneix al de la seva dreta, i si el de la seva dreta l'uneix amb el deu seu davant, i si el deu seu davant...


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Lo de nota enviada es la humilitat d'en Josep, es una feinada molt treballada i molt bonica per part d'ell, que demostra la fantàstica persona que es.
Enric

Entrades populars