"Per camins trencats", el nou disc de Josep Mª Bonet

Nota enviada per: Josep Mª Bonet

Què us semblaria fer de mecenes? I si us diem que en teniu prou amb només 15 euros i que, a canvi, rebreu el resultat de la vostre aportació?

Us presentem el nou projecte del músic Josep Maria Bonet. Gravar un disc mitjançant el crowdfunding, és a dir, el mecenatge compartit.


En què consisteix?
A través de les petites aportacions de la gent, s'aconsegueix una suma de diners suficient per tirar endavant el projecte. En aquest cas, la gravació del nou CD d'en Josep Mª, que val 2.000 euros.

Només hi ha una condició: els diners s'han de recollir en un període limitat de temps. En el moment de la publicació d'aquest missatge, encara falten 30 dies per aconseguir recollir la quantitat total.


Quants diners hi he de posar?
Es poden fer aportacions des dels 15 euros fins als 1.000. En funció de l'aportació, el mecenes rebrà des del CD del grup fins a la possibilitat de tenir un concert privat del grup. A la pàgina del projecte ho podreu veure més detalladament.


Què passa si no s'arriba a la quantitat necessària?
Si passat el període de recollida de fons no s'aconsegueix assolir la totalitat del projecte, cap dels mecenes fa cap aportació. Les quantitats que s'havien aportat no es fan efectives.


Teniu tota la informació del projecte i la possibilitat de fer-vos-en mecenes a la pàgina web de Verkami: http://www.verkami.com/projects/3623-per-camins-trencats-josep-ma-bonet

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars