Fem Country Dance & Remember al Renegade

Nota enviada per: Fem Country

El proper dissabte dia 12 de gener de 2013 farem la segona trobada al RENEGADE Music & Dance de Mataró que duu per títol "FEM COUNTRY DANCE & REMEMBER".

I per què aquest nom? De què es tracta?

Amb aquesta mena de trobades, la nostra intenció és ballar de tot i recuperar balls que s'estan deixant de ballar i que no volem que caiguin en l'oblit. Tots som conscients de com ens arriba a costar aprendre balls nous i que fàcilment que s'obliden. I n'hi ha molts que valen la pena.

És per això que continuarem fent aquestes ballades d'una manera periòdica el segon dissabte de cada mes, a partir del gener del 2013.

Com ho farem?

Seran dues sessions: tarda, de 18:30h a 21:30h, i nit de 23:00h a 2:00h. Hi haurà dues llistes diferents de 44 balls a cada sessió. Però tant les dues classes com els deu balls a recuperar seran els mateixos.

El preu de l'entrada serà de 6 euros. I per tots aquells que vingueu a la sessió de la tarda, la sessió de nit és gratuïta (2x1).

Esperem que vingueu a passar una bona estona al RENEGADE Music & Dance.

Dia: dissabte, 12 de gener de 2013
Hora: de 18:30h a 21:30h (sessió tarda) i de 23:00h a 02:00h (sessió nit)
Lloc: Renegade Music & Dance de Mataró.

Llistat de balls:




Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars