Country Music Catalunya porta els Hillbilly Mongows a Barcelona

Nota enviada per: CMC (Country Music Catalunya)


NOVETAT DE DARRERA HORA: Country Music Catalunya (CMC) ha aconseguit rebaixar el preu de l'entrada de 10 a 5 euros. Tots els qui ja l'havien adquirit a 10 euros se'ls abonarà la diferència (envieu un mail a country.music.catalunya@gmail.com). I recordeu que l'entrada serà gratuïta pels socis de l'entitat.

Dia: divendres, 29 de juny de 2012
Hora: a partir de les 22:30h
Lloc: Sala Rocksound (C/Almogàvers, 116 - Barcelona)
Punts de venda d'entrades anticipades:
- Presencial: c/Pare Clerch 24, Sabadell (dill-div de 9:30h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h; dissabte de 9:30h a 13:30h) --> 5 euros (si encara no s'ha completat l'aforament, el mateix dia del concert també es podran adquirir, al mateix preu de 5 euros)
- Per internet: http://mongowsrocksound.eventbrite.es/. Aquesta opció té un cost de gestió de 0.88€ (és a dir, 5,88 en total), però és totalment aliè a Country Music Catalunya.

CMC vol recordar que tota la recaptació es destinarà al pagament dels artistes i, en cas de benefici, a organitzar nous esdeveniments de promoció de la música country.


CMC (Country Music Catalunya) organitza un nou concert per seguir promocionant la música country en qualsevol de les seves vessants.

En aquesta ocasió, toca retrocedir uns quants anys en el temps i descobrir un grup que desprèn energia, molt bon rotllo, molt bon humor i molt bona música hillbilly!

Gaudeix d'una altre manera de la música country!!! Amb molt d'humor i bont rollo... desde les muntanyes baixen els HILLBILLY MONGOWS!!! No te'ls pots perdre... passa una bona estona rient i escoltant bona música amb tots nosaltres...

Gaudirem amb versions de clàssics com Hank Williams & Cia, però també amb cançons actuals reinterpretades en format "hillbilly".

En aquest vídeo teniu una molt bona mostra del què són capaços els Hillbilly Mongows, des del Jambalaya a Lady Gaga! Tot, sense perdre ni una mica de sonoritat hillbilly! Potser us semblarà massa per les vostres orelles, però no descarteu el concert abans de sentir-los tocar! :-)

Ho podeu fer gràcies al següent vídeo-entrevista que van concedir a Aragon TV:



Després del concert hi haurà una gran festa Country Comedy amb els amics de Dímelo Country (DCWR).


Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Entrades populars