El Blues&Ritmes hi torna! Gran Rosanne Cash a Badalona!

Font: Countrycat


El Blues & Ritmes l'ha tornat a fer grossa amb el primer concert a l'Estat espanyol de la filla de l’icònic Johnny Cash. Cantant guanyadora de dos Grammys i autora, atenció, d’onze cançons que s’han situat en el número 1 de les llistes de country.

Dues guitarres han estat els instruments principals del tros de concert de Rosanne Cash i John Leventhal al teatre Zorrilla de Badalona, parella també fora dels escenaris.

Bàsicament han sonat temes del disc "The list", una llista de clàssics del country que Johnny Cash va donar a la seva filla anys enrere, i que ella ha decidit interpretar per donar lloc a aquest bon CD. Versiona temes com Sea of hearbreak, Heartaches by the number, 500 Miles, Long black veil, She's got you, I'm movin on, Take this chains from my heart,... d'una manera molt peculiar, allunyada potser de les versions més clàssiques però amb un encant especial, relaxant.

Dalt l'escenari van fer les delícies del personal. Delicatessen. Tant ella com ell. Perquè... quina gran guitarra que va tocar en John Leventhal!

Font: Countrycat


Es veu la família materna d'ell és catalana. Potser per això, o perquè els organitzadors (per cert, un 10 un any més) han explicat a quin país han aterrat, que només començar el concert Rosanne Cash va deixar anar un "Bona nit" i un "Estimo Catalunya" que va aixecar aplaudiments entre la gent. Tant de bo sigui senyal que torni una altra vegada!

Un parell de moments de bon country van destacar per damunt de tot: la versió de "Tennessee Flat Top Box" i un últim tema, "Big river", que feia posar els pèls de punta als qui no tenim la sort de sentir a cantants de primera fila com ella. Però tot el concert va ser un espectacle.

Tant de bo que el Blues & Ritmes segueixi molts més anys. Gairebé cada any ens porta a cantants country/estils afins de traca i mocador (Rosie Flores, Chris Hillman, Jim Lauderdale,...). Moltíssimes felicitats i agraïments als organitzadors!!

Entrades populars