Ball country i ambient western al Mercat del Lleó de Girona


Nota enviada per: Maria Cobeña i Guàrdia


Des de l’Associació de comerciants del Mercat del Lleó de Girona us volem informar que, ja que enguany hem dedicat aquestes festes de Carnestoltes al tema western, potser us interessarà saber que, el dissabte 18 al matí a partir de les 13:00h, la professora Àngels Bargueño ens ensenyarà alguns passos de country, i tot seguit podrem ballar una estona fins l’hora de dinar.

Des de les onze del matí, a la plaça Salvador Espriu, hi haurà ambientació de western, amb música d’aquest estil.

Oferirem una xocolata calentona cap a les 11:30h i el rei carnestoltes ens farà el pregó a les 12:45h. Després ja podrem ballar.

Aquest serà el primer any en que arriba el rei carnestoltes a la ciutat de Girona, portat pels paradistes del mercat. L’ambientació de western al mercat del Lleó serà divendres i dissabte. Totes les activitats són gratuïtes.


Dia: cap de setmana (17 i 18 de febrer de 2012)
Lloc: Mercat del Lleó de Girona (Pl. Calvet i Rubalcaba, 15 - Girona)


Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars