Programes i ràdios de música country


NOTA: Si voleu que publiquem un programa o emissora de música country que no figuri a continuació només cal que ens n'envieu la informació al mail countrycat@gmail.com


CLUB DEL COUNTRY



Font: Club del Country

Un dels programes de ràdio de música country més antics de Catalunya (no en va, està en antena des del 1987!). Probablement, ho desconec, és el més antic que encara està en antena. Es tracta del "Club del Country", amb Rafel Corbí.

Web: www.clubdelcountry.com
Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=139585191340

Té una periodicitat setmanal i s'emet des de de Ràdio Palafrugell, però es pot escoltar arreu del Principat de Catalunya, la Catalunya Nord i ses Illes Balears en una trentena d'emissores, així com des d'Internet.

Té una durada de 60 minuts i tracta de l'actualitat de l'Americana Music en totes les variants de la seva música (Country, Bluegrass, Honky-Tonk, etc)

Els horaris a Ràdio Palafrugell són aquests: Diumenges a les 8:00h i 20:00h. Dimecres a les 21:00h i divendres a les 22:00h.

Per escoltar-lo, entreu a la web del programa, a la web de Ràdio Palafrugell o al grup de Facebook.



DÍMELO COUNTRY



Font: Dímelo Country


DimeloCountry és Country en estat pur! És molt més country que infinitat d'emissores americanes que diuen que punxen música country.

La millor demostració: la gran quantitat de visites que rep de tot el món, gent que busca les arrels i els ritmes i sons que Nashville i la indústria del Country ha apartat dels prestatges els darrers anys.

No en va artistes com WC Edgar o Weldon Henson han enviat els seus darrers CD's perquè DimeloCountry els presentés a nivell mundial. Fins i tot, en el cas del "Old School Survivor" de WC Edgar, van tenir-ne l'exclusiva mundial!

Per escoltar-la, només cal que entreu a la seva web: http://www.dcwradio.com



REALLY HOT COUNTRY



Font: Really hot Country


En Miquel Batlle condueix un gran programa amb la millor música country a Ràdio Premià.

Música country de tots els estils i èpoques: des dels “old times” passant pel “honky tonk”, “western swing”, “nashville sound”, “trucker”, “outlaw”, “cowboy”, “cajun country”,... Evidentment, cantat pels millors: George Jones, Johnny Paycheck, Johnny Cash, Merle Haggard, Waylon and Willie... fins les discogràfiques independents de Kevin Fowler, Shane Worley, i molts altres que us donarem a conèixer.

Per escoltar "Really hot Country" només cal que entreu a la seva web: http://www.ivoox.com/podcast-really-hot-country_sq_f120099_1.html



TOMA 1



Font: Toma 1


Toma 1 és el programa més veterà de música country que es manté en antena a l'Estat Espanyol. El condueix, des del primer dia, una eminència, un pou de ciència de la música country: Manolo Fernández.

S'emet per Radio 3 els dissabtes i diumenges a les 13:00h. Va aparèixer l'any 1973 com a una aposta per la vanguàrda, els gèneres bàsics de la música popular i les seves fusions... i les alternatives que neixen cada dia. El seu presentador i director, Manolo Fernández, ha estat en totes les emissores de Radio Nacional de España, especialment a Radio 3, on segueix al capdavant del programa essent considerat un dels màxims especialistes en Americana Music.

Per escoltar-lo, només cal que entreu a la seva pàgina web: http://www.rtve.es/podcast/radio-3/toma-uno/



Country Sierra Radio Statio



Font: Country Sierra


Actualitat del panorama Country, Bluegrass, Outlaw, Nashville sound, Sureño, Hillbilly, Tex-Mex perquè els peus no parin de moure's. Des de les muntanyes rocoses de la Serra de Madrid, com si fossin les muntanyes Apalaches on va començar tot...

Per escoltar-lo, només cal que entreu a la seva pàgina web: http://country-sierra-radio-station.playtheradio.com/

Comentaris

Entrades populars