L'ACPMC porta a WC Edgar de gira per tot l'Estat


Nota enviada per: ACPMC


L'Associació Catalana per la Promoció de la Música Country estrena la seva activitat aquest mes de desembre demostrant que va per feina!

Com diu en Guardiola, la gent de l'ACPMC s'ha aixecat ben d'hora (però ben d'hora, ben d'hora) i ha organitzat una gira de 10 dies per tot l'Estat ni més ni menys que de WC Edgar, que estarà acompanyat en tots els concerts per la banda catalana Back to Texas (MySpace | Facebook).

Properament dedicarem un article complert a presentar-vos com pertoca l'ACPMC (Associació Catalana per la Promoció de la Música Country), quins objectius persegueix (tot i que amb el nom ja podeu imaginar-vos quina és la seva finalitat principal), de quina manera pretén assolir-los (la gira de WC Edgar és només un exemple del tipus d'activitats que promou) i com en podeu formar part (de moment, podeu enviar un e-mail a country.music.catalunya@gmail.com i us enviaran tota la informació sobre la nova associació).

Només us avancem que la cosa pinta bé. I que si us agrada la música country (ja sigui escoltant-la sols o en companyia, cantant-la a la dutxa o al cotxe, ballant-la als honky tonks o a dalt del Turó de l'Home,...), aquesta associació és per vosaltres. Millor dit, aquesta associació, si voleu, pot ser la vostra.

Bé, ja podeu apuntar-vos aquestes dates a l'agenda! Als catalans, el dia que ens cau més a prop és el 4 de desembre, diumenge, a El Barn d'en Greg. Serà un dia molt especial perquè coincidirà amb la presentació en societat de la Associació Catalana per la Promoció de la Música Country. Consulteu aquest article per saber com adquirir ja les vostres entrades.

GIRA WC Edgar & Back to Texas:
· Dijous 01/12/2011 - Madrid a la sala "La Boite"
· Divendres 02/12/2011 - A Coruña a la sala "Mardi Gras"
· Dissabte 03/12/2011 - Vitoria a la sala "Hell Dorado"
· Diumenge 04/12/2011 - Rubí (Barcelona) al "Barn d'en Greg" - Venda d'entrades
· Dilluns 05/12/2011 - València a "Club Durango"
· Dimarts 06/12/2011 - Donosti a la "Sala Le Bukowski"
· Dimecres 07/12/2011 - Luanco a la "La Taberna de Hank"
· Dijous 08/12/2011 - León a "El Gran Café"
· Divendres 09/12/2011 - Oviedo a la sala "Tribeca"
· Dissabte 10/12/2011 - Pendent de confirmar.

Per estar al corrent de qualsevol novetat, feu-vos seguidors de la pàgina de l'Associació Catalana per la Promoció de la Música Country a Facebook (Country Music Catalunya).

Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com o convidant-nos a l'acte que obriu a Facebook, amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars