Voleu participar a la filera més llarga del món ballant country?



Nota enviada per: Àngels Riba

ÚLTIMA HORA
Us comuniquem que per motius organitzatius aliens a la voluntat del Country Bages Club i de l'Ajuntament de El Pont de Vilomara, ens veiem obligats a cancel•lar la temptativa de rècord del món que estava prevista per aquest proper dissabte 1 d'octubre. La celebració d'aquest esdeveniment queda postposada per una propera data que us serà degudament comunicada amb anticipació suficient.

Disculpeu les molèsties que us hàgim pogut ocasionar.


---------


Avui dimarts a les 19:00h hi ha la presentació de l'associació de country i linedance per a persones amb mobilitat reduïda, la "COUNTRY BAGES WHEELS CLUB". El presentador de l'acte serà ni més ni menys que el màgic Andreu. Més informació a la pàgina de la trobada a Facebook.

En paral·lel, a El Pont de Vilomara se'n prepara una altra de sonada!

El proper 1 d'octubre a les 18:00h s'intentarà crear la filera de ball country més llarga del món!

El ball escollit per l'ocasió serà el Lindy Shuffle. L'acte també serà presentat pel màgic Andreu.

Teniu temps per inscriure's fins el 27 de setembre, enviant un e-mail a gestionscultura.pont@elpont.cat. Per a més informació, podeu contactar també amb Country Bages Club al mail countrybagesclub@hotmail.com

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com amb la màxima antel·lació possible. Si es tracta d'activitats, recordeu d'incloure tota la informació necessària: lloc, adreça, horaris, preu d'entrada,... )

Comentaris

Entrades populars